Nový exkluzivní plán od Revolutu se jmenuje Ultra

Nový exkluzivní plán od Revolutu se jmenuje Ultra
Fotografie: Revolut
  • Ultra je nový exkluzivní plán Revolutu nejvyšší úrovně, který jde nad rámec současných plánů Plus, Premium a Metal
  • Nabídne výhody šité na míru, vstup do letištních salónků a investiční příležitosti
  • Dostupný bude na jaře 2023

Nový exkluzivní plán, který se může pochlubit výjimečnými výhodami, přichází na jaře 2023. Revolut vyzývá klienty, aby se zapsali na čekací listinu a odemkli 5% cashback za nákupy provedené během prvního měsíce s plánem Ultra.

Tara Massoudi, generální ředitelka prémiových produktů Revolutu, řekla: „Více našich zákazníků má zájem o finanční produkty nabízející větší pohodlí. Tento rostoucí spotřebitelský trh se zaměřuje na novou definici luxusu, která je ovšem funkční. Přestože tito spotřebitelé s vysokými příjmy stoupají po kariérním žebříčku a chtějí si vybudovat stálý pasivní příjem, chtějí si také užívat života, držet krok s nejnovějšími trendy a cestovat několikrát do roka. Abychom splnili očekávání našich zákazníků, spouštíme plán, který nabízí maximální svobodu a flexibilitu při správě financí. Neexistuje žádný balíček podobný tomu, který spouštíme v Evropě, a žádný hráč na trhu, který by takový produkt mohl nabídnout. Zvolili jsme originální přístup a nabídli jsme jedinečnou kartu a členský plán lidem, kteří milují zážitky z cestování, luxusního životního stylu a bezproblémové investiční produkty.

Další informace budou brzy oznámeny, mezi výhody bude patřit bezplatný přístup do salónků, cashback a nízké poplatky za investiční produkty Revolutu. Všichni stávající zákazníci plánů Premium a Metal byli pozváni, aby se zapsali na čekací listinu a v příštích několika měsících jim bude poskytnut předčasný přístup k plánu Ultra.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze