Sony představuje nové audio produkty ULT Power Sound s extrémními basy

Sony představuje nové audio produkty ULT Power Sound s extrémními basy
Fotografie: Sony
  • ULT je nová kategorie audio produktů zaměřená (nejen) na basovou složku
  • Kromě reproduktorů různých velikostí Sony uvedlo i sluchátka

Společnost Sony dnes představila novou řadu audio produktů s označením ULT Power Sound. V rozsáhlém portofliu najdeme velký reproduktor s potenciálem ozvučit i obří prostory či venkovní party, ale také menší provedení reproduktorů či nová sluchátka uzavřeného typu. Všechny modely této řady jsou vybaveny tlačítkem ULT, pomocí něhož lze aktivovat jeden či dva režimy zvýraznění basů.

ULT Tower 10

Největším a také nejdražším produktem z nové řady ULT je velký reproduktor ULT Tower 10, který podporuje technologii 360° Party Sound a 360° Party Light, lze jej použít jako karaoke, ale také jako zesilovač pro kytaru. V balení ULT Tower 10 se nachází rovněž mikrofon pro zábavné party s přáteli a neschází ani automatická optimalizace zvukového pole, kdy reproduktor automaticky upraví nastavení zvuku pro co nejkvalitnější poslech. Novinka o hmotnosti úctyhodných 29 kilogramů disponuje chytře umístěnými kolečky pro snadnou manipulaci a podporuje rovněž aplikaci Party Connect pro snadné propojení kompatibilních reproduktorů.

Sony ULT Tower 10

ULT Field 7

Pro ty, kteří hledají pomyslnou zlatou střední cestu z hlediska velikosti a ceny, je zde ULT Field 7. Tento reproduktor o hmotnosti 6,3 kilogramů se chlubí vysokou odolností IP67, ale také speciální úpravou se zvýšenou odolností vůči rzi. Novinka s integrovanou baterií zároveň zaujme až 30hodinovou výdrží na nabití, kterou vylepšuje funkcí rychlého nabíjení, kdy lze během 10 minut nabíjení získat další 3 hodiny poslechu.

Sony ULT Field 7

Podobně jako ULT Tower 10, i tento model podporuje optimalizaci zvukového pole, ale také vstup pro karaoke, kytaru či ambientní osvětlení. Výhodou tohoto modelu jsou i praktické rukojeti pro snadnou přenositelnost.

ULT Field 1

Pro ty, kteří skutečně často cestují, je zde nejmenší a nejlehčí reproduktor ULT Field 1 s hmotností 650 gramů i odolností IP67. Tento model podporuje funkci Fast Pair pro rychlé párování se zařízeními vybaveným OS Android, ale také má zvýšenou odolnost vůči nárazům. Novinka bude nabízena v několika stylových barvách, viz sekce zaměřená na ceny a dostupnost.

Sony ULT Field 1

ULT Wear

První sluchátka ULT se chlubí čipem V1 ze sluchátek řady Sony 1000X, který má pomoci zprostředkovat špičkové potlačení okolního hluku. Neschází jim multipoint konektivita, výdrž až 30 hodin na jedno nabití, i podpora Swift Pair (pro Windows) a Fast Pair (pro Android) párování. Novinka se dále může pochlubit i praktickou schopností rychlého doplňování energie, kdy za pouhé 3 minuty nabíjení získá schopnost 1,5hodinového přednesu.

Sony ULT Wear

Cena a dostupnost

Na pomyslném (cenovém) vrcholu stojí model ULT Tower 10, který bude výrobce nabízet za 30 999 Kč. Za ním následuje ULT Field 7 s cenovkou 9 999 Kč, dále ULT Field 1, který si výrobce cení na 3 499 Kč (dostupný v černé, lesní šedé, bílé a oranžové barvě) a sluchátka ULT Wear s doporučenou cenou 4 999 Kč, jež budou dostupná v černé, lesní šedé a bílé barvě. Všechny produkty pak hodlá výrobce nabízet od dubna letošního roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze