Aplikace LiLi od Raiffeisen – Leasing pozná na ulici značku auta a vypočte jeho cenu

1
Aplikace LiLi od Raiffeisen – Leasing pozná na ulici značku auta a vypočte jeho cenu
Fotografie: Marek Tomíšek, fzone.cz
  • Raiffeisen – Leasing přichází s novým řešením na trhu českých mobilních aplikací
  • Jeho novinka s názvem LiLi umí rozpoznat značku i model vyfoceného auta a rovnou ukázat, kolik by pořízení takového vozu stálo
  • Vypočte i individuální úvěrové splátky na míru konkrétnímu uživateli

Mobilní aplikace LiLi je v Česku dostupná jako v první zemi EU, plánuje se ale její expanze na další trhy. Cílem aplikace je podle tvůrců maximálně zjednodušit a zpříjemnit zájemcům cestu k vysněnému autu. Proto umí identifikovat téměř všechny značky a modely aut vyrobených po roce 1993. Stačí jí fotografie auta, kterou může uživatel pořídit třeba na ulici.

K informaci o značce a modelu pak automaticky dohledá v katalogu příslušný vůz včetně jeho ceny a úvěrové splátky. Individuální výši splátek a další parametry úvěru si pak zájemce může nezávazně spočítat v integrované úvěrové kalkulačce. Aplikace navíc pracuje i s rozšířenou realitou, s využitím kamery mobilního telefonu tak ukáže ulice doslova plné zajímavých cenových nabídek.

LiLi je velmi praktická a pro uživatele přináší nový rozměr komfortu. Díky naší nové aplikaci si mohou zájemci snadno a intuitivně dohledat informace, které dříve museli vyhledávat z různých zdrojů. Navíc rozpoznává auta na fotkách velmi spolehlivě. Takovýto moderní nástroj jsme klientům přinesli vůbec jako první, na to jsem velmi hrdý,“ shrnul hlavní výhody aplikace LiLi Jaroslav Kumbera, který má v Raiffeisen – Leasing na starosti Autofinancování.

Mobilní aplikace LiLi je už nyní dostupná v AppStore i Google Play. Čeští uživatelé si mohou její přínosy užít jako první, následovat by postupně měla expanze na ostatní evropské trhy. Aplikaci vyvíjel Raiffeisen – Leasing mezinárodně, tomu odpovídá i její název. Jde o zkratku motivu „Like it? Lease it!“, tedy „Líbí se vám toto auto? – Pořiďte si ho!“. Jde o první mezinárodní aplikaci Raiffeisen – Leasing zaměřenou na zájemce o pořízení a financování aut.