Bezkabelový obr, to je nová televize LG Signature OLED M

Bezkabelový obr, to je nová televize LG Signature OLED M
Fotografie: LG
  • Jde o první model se Signature Boxem, který vše podstatné odesílá na obrazovku bezdrátově
  • Úhlopříčka televize se zastavila až na 97"
  • Pokročilý držák dokáže televizi umístit až těsně na vaši stěnu

LG představilo na lasvegaském veletrhu CES 2023 zbrusu nový špičkový televizor Signature OLED M (konkrétně jde o model M3). Řada Signature již dává tušit, že budeme mít tu čest s tím absolutně nejlepším, co jihokorejský výrobce vždy nabízí. Největším lákadlem je, že novinka je vůbec první běžně dostupným televizorem s technologií Zero Connect. Co to znamená? K televizi je dodáván Zero Connect Box, který je bezdrátově spojen se samotnou televizí a dokáže v reálném čas odesílat špičkový 4K obraz i veškerá další data včetně zvuku.

LG Signature OLED M

Výhodou je, že k televizi nevede spleť několika kabelů a lze ji například za pomocí moderního držáku umístit zcela na zeď bez viditelné mezery. Samotný box můžete mít umístěný zcela bokem a vylepšit estetiku vaší místnosti. Na samotném boxu jsou již klasické konektory pro připojení různých periférií, jako je například HDMI, satelitní vstupy či USB. Připojíte tak cokoliv, co k dnes běžným televizím, ale k samotnému panelu s displejem, nevede žádný kabel, který by bylo nutné schovávat.

LG Signature OLED M

Box s televizí komunikuje pomocí speciálního algoritmu, který volí tu nejspolehlivější cestu signálu, aby nedocházelo k žádnému rušení. Na televizi si budete vychutnávat vaše oblíbené filmy a hry. Připravena je totiž úhlopříčka 97", OLED technologie a 120Hz obnovovací frekvence. Jednoznačně tak jde o obří televizi vhodnou do větších místností, na které se i díky vyšší obnovovací frekvenci budou skvěle sledovat sportovní přenosy, případně hrát hry.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze