Disney+ dorazí do Česka v červnu. Lákat bude třeba na Simpsonovi

Disney+ dorazí do Česka v červnu. Lákat bude třeba na Simpsonovi
Fotografie: Disney
  • Oficiálně bylo datum spuštění stanoveno na 14. června
  • Měsíčně služba vyjde na 199 Kč, ročně pak na 1 990 Kč
  • Využívat službu bude možné na 4 zařízeních současně

Významný rok streamovacích služeb pro mnoho evropských regionů pokračuje. Po březnovém a nepříliš povedeném příchodu HBO Max již můžeme vyhlížet Disney+. Společnost již dříve potvrdila letní zahájení fungování na českém trhu a dnes jsme se dočkali konkrétního data, o kterém informuje s odkazem na tiskovou zprávu mediaguru.cz.

Kdy a za kolik?

Služba Disney+ bude pro české zákazníky spuštěna 14. června 2022 a všechny jistě zajímá cena. Ta je stanovena na 199 Kč měsíčně, což je stejně jako v případě HBO Max, pokud si odmyslíme sníženou zahajovací cenu. Cena je shodná také s Netflixem, avšak pouze v případě jeho nejnižšího tarifu, který neposkytuje HD ani 4K kvalitu. Disney+ se tak bude řadit spíše k levnějším streamovacím službám. Ušetřit navíc budete moci s ročním předplatným, které vyjde jen na 1 990 Kč, získáte tedy slevu ve výši dvou měsíců ve srovnání s platbami každý měsíc.

Co Disney+ nabídne?

Disney+ nabídne oblíbené příběhy, které můžete velmi dobře znát. Půjde o tituly z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a další zábavný obsah z produkce značky Star. Je nasnadě, že se můžete těšit na příval takřka všech známých a dětmi oblíbených animáků, které mohou v těchto dnech ještě být například na HBO Max. Samozřejmostí budou oblíbené tituly komiksových hrdinů Avengers či nová akční komedie Free Guy a Eyanem Reynlodsem v hlavní roli

Opomenuty nebudou ani oblíbené seriály, mezi které patří Chirurgové, Svět očima Jeffa Goldbluma nebo legendární Simpsonovi. Zde bude velmi záležet, jak se Disney+ postaví k lokalizaci a dabingu.

Jaká bude kvalita?

Disney+ nabídne dle dostupných informací vysokou kvalitu obrazu, u některých titulů to rozhodně bude 4K rozlišení. Streamovat obsah bude možné až na 4 zařízeních současně, přičemž vytvořit si budete moci až 7 uživatelských profilů, a to včetně dětského profilu s možností vše specificky nastavit. Chybět nebude podpora IMAX Enhanced a stahování obsahu pro pozdější přehrávání offline.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze