Druhá ukázka na marvelovku Thor představuje nového záporáka

Druhá ukázka na marvelovku Thor představuje nového záporáka
Fotografie: Marvel
  • Premiéra snímku je plánovaná na 8. července 2022
  • V roli záporáka Gorra the God Butchera se představí Christian Bale
  • Vrátí se také Jane Foster v podání Natalie Portman

Thorovi se podařilo něco, co nedokázal Iron Man ani Captain America. Dostal svůj vlastní čtvrtý snímek. Naposledy jsme Thora viděli, když zachránil svět a následně odletěl se Strážci Galaxie v marvelovce Avengers: Endgame. Nejnovější snímek s názvem Thor: Láska jako hrom (Thor: Love and Thunder) přivádí na plátna kin staré známé postavy, ale také několik nových.


Druhý trailer nás hned od začátku upozorňuje na to, že nás nečeká temný a vážný děj, ale energická a vtipná jízda. Thor (Chris Hemsworth) zhubne nabraná kila a opět se vydá do boje. K jeho překvapení se ale opět setkává s Jane Foster (Natalie Portman) a už na první pohled je jasné, že stará láska nerezaví. To ale není všechno. Z Jane je bojovnice, která je hodna bojovat s mocným Mjolnirem. Co by to ale bylo ale za příběh bez pořádného záporáka? Tím je tentokrát zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který chce zničit všechny bohy. U takové bitvy nemůže chybět ani nejvyšší ze všech bohů Zeus (Russell Crowe). Nakonec možná z Thora uvidíme více, než jsme čekali.

Premiéra snímku Thor: Láska jako hrom je plánovaná na 8. července 2022. Zatím se na návštěvu kina můžete nechat nalákat nejnovějším trailerem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze