Seriál Emily in Paris vám i letos zpříjemní vánoční čas

Seriál Emily in Paris vám i letos zpříjemní vánoční čas
Fotografie: Netflix
  • Nejnovější série přijde na Netflix 21. prosince 2022
  • Emily se bude muset rozhodnout pro koho bude pracovat a koho vlastně miluje

Netflix uvedl nový trailer na třetí řadu seriálu Emily in Paris. Nechává nahlédnout do pokračujícího osobního i profesního života mladé Američanky, která žije v Paříži. Nová série bude mít premiéru těsně před Vánocemi, a to 21. prosince 2022.


Nový trailer nás zavede na křižovatku života, na které se zrovna Emily nachází po událostech z druhé série. Stojí mezi dvěma zaměstnáními a dvěma muži. Bude ji stát hodně práce, aby se rozhodla, jakou cestu si vybere. Emily se rozhodne pracovat jak pro Madeline (Kate Walsh), tak i pro Sylvii (Philippine Leroy-Beaulieu). Ani jedné z nich to ale neřekne. Takové tajemství ale nemůže udržet dlouho. O nic jednodušší to nemá v milostném životě. Na jednu stranu se snaží potlačit svoje city k zadanému Gabirelovi (Lucas Bravo), na druhou udržet vztah na dálku s věrným a hodným Alfiem (Lucien Laviscount). Ať už se ale rozhodne jakkoliv, diváky opět čeká energická jízda a mnoho úžasných záběrů z překrásné Paříže.


První série Emily in Paris měla na Netflixu premiéru v roce 2020 a okamžitě se stala celosvětovým hitem, který divákům poskytl rychlý únik z ponuré nálady, které ve světě panovala kvůli pandemii koronaviru. Podle collider.com i na třetí řadě pracoval tvůrce Darren Star, který pracoval na seriálu Sex ve městě. V seriálu se opět představí také Mindy Chen, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery a William Abadie.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze