Fujifilm představil novou kapesní tiskárnu Instax Link Wide

Fujifilm představil novou kapesní tiskárnu Instax Link Wide
Fotografie: Fujifilm
  • Fotografie z tiskárny Link Wide jsou větší než z předchozího modelu mini Link
  • Na jedno nabití dokáže vytisknout až 100 snímků
  • V Česku se začne prodávat 22. října 2021
  • Link Wide budete moci pořídit za 3 999 Kč s DPH

Fujifilm představil tiskárnu Instax Link Wide, která dokáže za několik sekund vytisknout jakoukoli fotografii ze smartphonu nebo digitálního fotoaparátu. Novinka navazuje na úspěch dva roky starého modelu Instax mini Link, přidává navíc možnost tisku větších fotografií o rozměrech 62 × 99 mm.

Instax Link Wide

Stylová a snadno ovladatelná tiskárna nabízí i mnoho zábavných funkcí, jako je připojení QR kódu, v němž se může ukrývat audio nahrávka, tajná zpráva, webový odkaz nebo oznámení polohy na mapě. Pomocí aplikace Link Wide v telefonu můžete vybírat z nejrůznějších druhů rámečků, vytvářet koláže nebo vytisknout nejlepší okamžik z videa. Tiskárna instax Link Wide se v Česku začne prodávat 22. října 2021 za 3 999 Kč s DPH a bude dostupná ve dvou barevných provedeních – Ash White (bílá) a Mocha Gray (šedohnědá). Přímo v balení najdete i praktický stojánek a poutko.

Novinka umožňuje tisknout vzpomínky a videa ze smartphonů s Androidem i iOS v řádu sekund. Na jedno nabití dokáže vytisknout až 100 snímků a tisk jedné fotky zabere pouhých 12 sekund. Instax Link Wide nabízí dva režimy tisku. Instax Rich zvýrazní teplé tóny, aby měla fotografie syté barvy, zatímco režim instax Neutral klade důraz na přirozené tóny snímku.

Aplikace Link Wide poskytuje uživatelům řadu kreativních funkcí a možností tisku. Kromě smartphonů je možné tiskárnu propojit i s bezzrcadlovým digitálním fotoaparátem Fujifilm X-S10, díky čemuž mohou fotografové posílat své snímky přímo z fotoaparátu do tiskárny Link Wide. Aplikace nabízí nástroje pro úpravy včetně ořezávání, přibližně 30 filtrů, vytvoření koláží z více fotek, přidávání textu do vytištěného obrázku a také obrovské množství samolepek a šablon rámečků v aplikaci, pomocí nichž lze fotky ozdobit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze