První teaser druhé řady seriálu Letuška vypadá záhadněji než první série

První teaser druhé řady seriálu Letuška vypadá záhadněji než první série
Fotografie: HBO
  • Druhá série Letušky vyjde na HBO Max už 21. dubna 2022
  • V hlavní roli opět uvidíme Kaley Cuoco

Herečka Kaley Cuoco, která hraje hlavní roli Cassie Bowden, ohlásila vydání druhé řady seriálu Letuška společně s první krátkou ukázkou. Cassie se v první řadě seriálu stala hlavní podezřelou v případu vraždy. Od té doby už ale uběhl nějaký čas a Cassie ve svém životě udělala velké změny.

Nejenže pomohla najít skutečného vraha, ale rozhodla se také skoncovat s alkoholem. Myslela si, že se v životě konečně vydává správným směrem. Jak ale můžeme vidět v ukázce, tak jednoduché to nebude. Cassie se opět ocitá uprostřed dalších spletitých událostí, navzdory veškeré práci, kterou vynaložila na to, aby se už nic takového nestalo. Mezi přestěhováním do Kalifornie, randěním s novým klukem a chozením na schůzky závislých alkoholiků, se zdá být vše normální. Kromě toho, že Cassie stále pracuje jako letuška ovšem částečně také pracuje jako špionka pro vládu.


Mnohé nástrahy dokáže Cassie překonat. Zvládne ale i ten druh stresu, kvůli kterému v minulosti hodně pila? A proč se i ve druhé řadě objeví její druhé já, se kterým si bude povídat? To se podle theverge.com dozvíme už 21. dubna 2022 na HBO Max.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze