Seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera překonal miliardu hodin sledování

Seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera překonal miliardu hodin sledování
Fotografie: Netflix
  • Seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera měl premiéru 21. září 2022
  • Po 60 dnech od uvedení překonal miliardu hodin sledování
  • Zařadil se tak mezi tři nejslavnější seriály, které tohoto milníku dosáhly

Seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera autora Ryana Murphyho se na Netflixu těší stále větší oblibě. Již uběhlo několik dní, co jsem sama seriál dokoukala, a stále mám některé scény v živé paměti. Už od premiéry příběh vedl v žebříčcích sledovanosti. Minulý týden se mu podařilo překonat další milník – dosáhl jedné miliardy hodin sledování. V současné době se tak zařadil mezi tři seriály v historii streamovací platformy, které překonaly tuto hranici během 60 dnů od vydání. Jde o Hru na oliheň a Stranger Things 4.

Seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera byl vydán 21. září 2022 a okamžitě obsadil první místa v žebříčcích sledovanosti. Krimi seriál natočený podle skutečné události v hlavních rolích s Evanem Petersnem se během prvních dvou týdnů okamžitě stal jedním z nejsledovanějších seriálů v historii Netflixu s 496 miliony hodin zhlédnutí a 56 miliony domácností, které si ho pustily.


Pro mnohé z nás nejsou tato čísla žádným překvapením. Diváci se o příběhy podle skutečných událostí zajímají. Diváci jsou ponoření do skutečného zločinu a tvůrci při vykreslení života vraha a kanibala z Milwaukee nešetřili na detailech. Evan Peters přitahuje veškerou pozornost svým mrazivým ztvárněním Jeffreyho Dahmera. Ale i zbytek hereckého obsazení předvedl fantastické výkony.

Slavné příběhy se ale neobejdou bez kritiků. Vzestup seriálu byl doprovázen kontroverzí, která pramenila z dramatického pojetí vrahova života a nedostatku respektu k obětem. Podle collider.com nebyly některé rodiny obětí informovány o natáčení seriálu, takže byly po jeho zhlédnutí rozčarované. Na celý seriál se můžete podívat na streamovací platformě Netflix.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze