Dočkají se diváci po zhlédnutí Avatara 2 potitulkové scény?

Dočkají se diváci po zhlédnutí Avatara 2 potitulkové scény?
Fotografie: 20th Century Fox
  • Avatar: The Way of Water má premiéru v Česku dnes
  • Snímek je dlouhý 192 minut
  • Na konci diváky potitulková scéna nečeká

Po letech spekulací, fám a odkladů se snímek Avatar: The Way of Water tento týden konečně dostává do kin po celém světě. Ačkoliv někteří byli k pokračování skeptičtí, protože si mysleli, že sláva prvního dílu už dávno odezněla, Avatar vydělal mnoho peněz, když byl znovu uveden do kin v září.

Fanoušci museli čekat velmi dlouhou dobu na uvedení pokračování. Od dnešního dne mohou v kinech vidět, co režisér James Cameron celé ty roky připravoval. To není ale zdaleka naposledy, co se James Cameron chystá navštívit Pandoru. Avatar 3 je již z velké části hotový. A také datum premiéry je už stanované. Snímek uvidíme v kinech 20. prosince 2024. James Cameron už také ví, jaký děj se bude odehrávat v Avataru 5. Vzhledem k tomu, že režisér už mluví také o plánech na Avatar 6 a 7, fanoušci byli velmi zvědaví, zda má Avatar: The Way of Water potitulkovou scénu, která by lákala na další díly.

Musíme vás ale zklamat. Avatar 2 žádnou potitulkovou scénu nemá. Samotný film bude trvat 192 minut, takže by ze stran diváků už nemusel být po tak dlouhém filmovém zážitku velký zájem o potitulkovou scénu. Možná si během promítání budete muset dát pauzu. K tomu se režisér vyjádřil velmi sebevědomě. „Diváci si mohou zajít na záchod kdykoli budou během filmu potřebovat, protože scénu, kterou zmeškali, uvidí, až na snímek zajdou do kina podruhé,“ uvedl Cameron pro collider.com.


Po událostech z prvního filmu Jake Sully (Sam Worthington) a Neytiri (Zoe Saldana) založili na Pandoře rodinu, ale poté, co se lidé vrátí na Pandoru pomstít, jsou nuceni uprchnout z pralesa. Aby byli v bezpečí, musí se ukrýt v podmořském světě planety. Ve snímku opět uvidíme také Stephena Langa, Giovanniho Ribisi, Joela Davida Moorea, Dileepa Rao, CCH Pounder a Matta Geralda. Snímek přichází do kin v Česku již dnes.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze