Marvel opět hlásí odložení premiéry dalšího filmu

Marvel opět hlásí odložení premiéry dalšího filmu
Fotografie: unsplash.com
  • Spider-Man: Across the Spider-Verse bude mít premiéru 2. června 2023
  • Spider-Man: Beyond the Spider-Verse pak vyjde až 29. března 2024

Animovaná marvelovka Spider-Man: Paralelní světy (Spider-Man: Into the Spider-Verse) má už nějakou dobu potvrzené pokračování, které bude dokonce rozdělené do dvou dílů. Fanoušci se snímku už nemohli dočkat, protože první část druhého dílu měla přijít do kin už 7. října 2022. Společnosti Sony Pictures a Marvel ale minulý týden oznámily, že se premiéra snímku s názvem Spider-Man: Across the Spider-Verse přesouvá až na 2. června 2023.


Na konci loňského roku vyšla také první krátká ukázka. Opět se můžeme těšit na Milese Moralese (Spider-Mana) a Gwen Stacy (Spider-Woman). Samozřejmě se tím pádem posouvá i datum vydání druhé části, které už má také oficiální název. Spider-Man: Beyond the Spider-Verse bude mít premiéru v kinech 29. března 2024.

Podle gadgets360.com Spider-Man: Across the Spider-Verse přijde do kin pouze měsíc před premiérou Madame Web, která nám představí stejnojmennou superhrdinku. Její superschopností bude telepatie a patří právě do světa Spider-Mana. V budoucnu bychom se mohli dočkat setkání Spider-Mana, Venoma, Morbiuse a Madame Web v jednom snímku, ale kdo ví, co si pro nás tvůrci připraví. Madame Web bude hrát Dakota Johnson.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze