Nový trailer na Strážce galaxie Vol. 3 připomíná, že se premiéra rychle blíží

Nový trailer na Strážce galaxie Vol. 3 připomíná, že se premiéra rychle blíží
Fotografie: Marvel
  • Premiéra snímku je plánovaná na 5. května 2023
  • Na konci snímku se pravděpodobně s některými postavami rozloučíme
  • Jedná se také o poslední snímek Jamese Gunna pro Marvel

Marvel během poločasové pauzy Super Bowlu uvedl novou ukázku očekávané marvelovky Strážci galaxie Volume 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3). Jde o poslední kapitolou Jamese Gunna v Marvel Cinematic Universe. Podle traileru fanoušky čeká velice emotivní příběh, na jehož konci se pravděpodobně s některými postavami nadobro rozloučíme.

Děj filmu se odehrává roky po událostech z Avengers: Endgame. Peter Quill se svojí partou čelí novému záporákovi jménem The High Evolutionary. V komiksech je The High Evolutionary posedlý myšlenkou stvořit dokonalou bytost, což ho vede k únosům, mrzačení a spojování stvoření z celé galaxie. Tak nějak tomu bude i ve filmu. První ukázka nás totiž zavedla do minulosti, kde jsme mohli vidět Rocketa s jeho rodinou právě ve chvíli, kdy ho The High Evolutionary chtěl předělat.


Podle collider.com není The High Evolutionary ale jediný, kdo Strážcům přidělá starosti. V traileru můžeme také vidět Adama Warlocka, kterého si fanoušci jistě pamatují z potitulkové scény Strážců galaxie Vol. 2. Adam se sice v potitulkové scéně neobjevil, ale jeho embryo, které vytvořila Ayesha, královna zlatavých kosmických Suverénů, aby se strážcům mohla pomstít, ano. Bude ale Adam záporák se vším všudy? Z ukázek vyplývá, že ze začátku spolu budou bojovat, ale když nahlédneme do komiksů, zjistíme, že se Adam ke Strážcům nakonec přidá.

Jak to nakonec bude se dozvíme v kinech už 5. května 2023. Těšit se opět můžeme na mnoho známých tváří, jako je Zoë Saldaña, Chris Pratt, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff a další. Strážce galaxie Vol. 3 jsou po snímku Ant-Man and the Wasp: Quantumania druhým filmem z páté fáze Marvel Cinematic Universe.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze