Marvel zveřejnil první ukázku na seriál Hawkeye

Marvel zveřejnil první ukázku na seriál Hawkeye
Fotografie: Marvel
  • Premiéra na Disney+ je plánovaná na 24. listopadu 2021
  • Trailer představuje nováčka Kate Bishop, která nastoupí na Hawkeyeovo místo

První trailer na seriál Hawkeye v čele s Jeremym Rennerem v roli Clinta Bartona (Hawkeye) je tady. Hawkeye se bude stejně jako ostatní seriály Marvel vysílat na Disney+. Marvel nám poprvé nabídne příběh laděný do vánoční atmosféry.

A na co se můžeme podle ukázky těšit? Clint Barton se snaží po událostech ve filmu Avengers: Endgame vynahradit rodině zameškaný čas. Po společně strávené večeři vidí Clint ve zprávách reportáž o záhadné postavě v jeho obleku, který nosil právě v Endgame. Samozřejmě to nenechá jen tak a vydá se hledat člověka, který se za něj vydává. Když Hawkeye zjistí, že se za něj vydává mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), je velmi překvapen. Rozhodně ale ne víc než ona. Společně se poté vydávají do boje s nepřáteli.


V seriálu by se měla objevit i Yelena Belova (Florence Pugh), sestra Nataši Romanovové, která potvrdila svoje místo v příběhu v potitulkové scéně filmu Black Widow. Představí se nám i nová hrdinka Echo (Alaquas Cox), která je neslyšící a mnoho dalších. Podle Gadgets360 je premiéra seriálu plánovaná na 24. listopadu 2021.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze