Mokro-suché vysavače Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum vám vysají, vytřou i vydrhnou

Mokro-suché vysavače Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum vám vysají, vytřou i vydrhnou
Fotografie: Xiaomi
  • Problém není ani vysokoteplotní čištění o teplotě 75 stupňů Celsia
  • Cena startuje zhruba na 15 tisících korunách

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum je vůbec první řadou mokro-suchých vysavačů čínského výrobce. Obsahuje dva ruční modely – Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum; oba jsou vybaveny třemi funkcemi – vysáváním, vytíráním a drhnutím. Nechybí ani inteligentní systém detekce nečistot s vestavěnou adaptivní funkcí, která umožňuje automatické nastavení čisticího výkonu na základě množství identifikovaného prachu. Jakýkoli nepořádek, bez ohledu na to, zda se jedná o loužičku nebo zvířecí chlupy, může zmizet jediným kliknutím.

Jelikož každá domácnost má jinou konfiguraci a preference, nabízí Xiaomi v rámci této řady dva modely, které vyhoví potřebám nejrůznějších uživatelů. Na jedné straně je vysavač Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum vybaven režimem vysokoteplotního čištění o teplotě 75 stupňů Celsia, který dokáže zajistit důkladnější úklid. Dokáže se také sám vyčistit, doplnit vodu a automaticky vysušit pomocí chytré základnové stanice.

Xiaomi Truclean W10 Pro Ultra Wet Dry Vacuum

Pro další zákazníky s jinými potřebami je zde vysavač Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum, který má být dokonalým společníkem pro domácnosti s těžko přístupnými rohy a hranami. Úklid je hračkou díky speciálně navrženému válečkovému kartáči, který dokáže pokrýt větší prostory a má rukojeť nastavitelnou v úhlu 90 stupňů, která pomáhá účinně čistit pod většinou nábytku.

Řada vysavačů Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum je v prodeji od 599 eur (necelých 16 tisíc korun) prostřednictvím oficiálních kanálů společnosti Xiaomi.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze