Lenovo Smart Clock jsou chytré hodiny s Google Asistentem

Lenovo Smart Clock jsou chytré hodiny s Google Asistentem
  • V rámci veletrhu CES představilo Lenovo také chytré hodiny Smart Clock
  • Zprostředkuje jak vaši oblíbenou hudbu, tak také novinky ze světa

Chytrá elektronika už pronikla do takřka všech místností vašeho obydlí a teď sem můžeme zahrnout i ložnice. Nemluvíme hned o posteli, ale nočním stolku, kde by se mohly skvěle vyjímat chytré hodiny od Lenova. Nejde jen tak o nějaký budík, ale o zařízení s Google Asistentem, které zprostředkuje vše podstatné: hudbou počínaje a zprávami ze světa konče. Možnosti jsou takřka neomezené.

Možná si říkáte, že jste již podobný produkt od Lenova viděli. Ano, Lenovo Smart Display je již nějaký ten čas k dispozici. Lenovo Smart Clock je však určen přímo do ložnice. Lenovo Smart Display najde lepší uplatnění například v kuchyni či obývacím pokoji. Když to skloubíme s produkty Smart Home Essentials, máme tu téměř plnotučnou chytrou domácnost pod taktovkou Lenova.

Lenovo Smart Clock

Zpět ke Smart Clock. Ten je osazen 4palcovým IPS displejem, který je samozřejmě dotykový. Rozměry jsou velmi kompaktní, novinka se tak bude skvěle vyjímat i na menším nočním stolku. Chytré hodiny spolupracují s Chromecastem a hudbu zprostředkuje výkonný 6W reproduktor. Lenovo se bude snažit podpořit i vaši spánkovou hygienu, jedním povelem tak zcela utlumí chytré dovednosti asistenta.

Lenovo myslí také na bezpečnost a pocit jistoty. Chytré hodiny jsou tak osazeny tlačítkem, které okamžitě deaktivuje odposlech. Od toho momentu nebude Smart Clock poslouchat vaše příkazy, ale ani vaše chrápání.

Lenovo Smart Clock vyjde asi na 2 tisíce korun včetně DPH a dostupný bude na jaře tohoto roku.

Partnerem zpravodajství z veletrhu CES 2019 je společnost Huawei se svým fotomobilem Mate 20 Pro.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze