Natáčení seriálu Koruna bylo z úcty ke královně Alžbětě II. pozastaveno

Natáčení seriálu Koruna bylo z úcty ke královně Alžbětě II. pozastaveno
Fotografie: Netflix
  • Natáčení 6. řady bude pozastaveno také v den pohřbu královny Alžběty II.
  • Autor seriálu předpokládá, že se přestane natáčet na delší dobu
  • Tvůrci se na tomto postupu shodli už na úplném začátku natáčení
  • Pátá série by měla mít premiéru na Netflixu v listopadu letošního roku

Po čtvrtečním úmrtí anglické královny Alžběty II. se autor seriálu Koruna (The Crown) Peter Morgan, který můžete sledovat na Netflixu, rozhodl, že bude natáčení přerušeno. Peter Morgan také uvedl, že celá série je milostným dopisem pro královnu.


„Jako projev úcty bylo dnes natáčení seriálu Koruna pozastaveno. Natáčet se nebude ani v den pohřbu Jejího Veličenstva královny,“ uvedli tvůrci. Morgan očekává, že se natáčení šesté série přestane z úctě ke královně natáčet na delší dobu. Již při natáčení první série se tvůrci dohodli, že pokud během natáčení dojde k této nešťastné události, pozastaví natáčení. „Nikdo z nás neví, kdy ten čas přijde, ale bylo by správné projevit královně úctu. Je to to nejmenší, co můžeme udělat,“ uvedl v roce 2016 režisér prvních dílů seriálu Stephen Daldry.

Na Netflixu si nyní můžete pustit první čtyři řady seriálu. Premiéra páté série je naplánovaná na letošní listopad. Podle deadline.com zatím není známo, zda by tvůrci po úmrtí královny Alžběty II. chtěli premiéru odložit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze