Netatmo představuje novou inteligentní venkovní kameru se sirénou v bílé barvě

Netatmo představuje novou inteligentní venkovní kameru se sirénou v bílé barvě
Fotografie: Netamo
  • Bílá barva kamery splyne s fasádou
  • Umí osvětlit vstup do domu nebo spustit alarm
  • Má infračervené noční vidění
  • Kamery lze propojit do ochranného systému

Inteligentní venkovní kamera se sirénou chrání domov uživatele a přináší mu pocit klidu. Netatmo odpovídá na požadavky svých zákazníků a nabízí nyní kameru v bílé barvě, která splyne s většinou fasád. Nový model disponuje stejnými funkcemi jako jeho předchůdce. Umí od sebe rozlišovat osoby a zvířata, vozidla a náhodné pohyby, při zaznamenání podezřelé aktivity uživateli v reálném čase zasílá upozornění na smartphone. Ten pak může na dálku spustit alarm a zastrašit případného vetřelce.

Kamera má nenápadný vzhled a snadno se instaluje, proto ji lze jednoduše umístit místo stávajícího osvětlení. Také je vybavena systémem osvětlení, které může upozornit na pohyb nebo v noci osvětlit vstup do domu či navíc alarmem o síle 105 dB zaplašit zloděje.

Netatmo
Podle barvy fasády můžete zvolit světlé nebo tmavé provedení bezpečnostní kamery.

Aby byla zajištěna bezpečnost natočených videí, jsou ukládána na šifrovanou microSD kartu. Díky infračervenému vidění je možné kontrolovat podezřelé pohyby i v noci, současně je díky funkci Alert-Zones možné vymezit prostor, který kamera snímá, aby nezabírala ulici nebo pozemek sousedů. Po aktualizaci, která probíhá automaticky u všech zařízení, mohou nyní inteligentní kamery Netatmo – venkovní i exteriérové – interagovat a vytvářet jednotný kamerový systém. Díky této nové funkci mohou vzájemně komunikovat a v případě pokusu o proniknutí na pozemek nebo přímo do domácnosti spustí současně interiérovou sirénu i sirénu venkovní kamery. Oba alarmy o síle 105 dB tak spolehlivě zaženou zloděje. Uživatel bezprostředně obdrží prostřednictvím aplikace Home + Security upozornění na svůj smartphone a může se rozhodnout, zda zasáhne či zavolá policii.

Netatmo

Žádná z funkcí kamer Netatmo nevyžaduje předplatné ani další poplatky. Jejich používání je snadné a nepotřebují domácí ovládací centrum. Aktualizace softwaru jsou prováděny automaticky a bezplatně. Kamery jsou kompatibilní s technologiemi Apple Homekit, Amazon Alexa a Google Asistentem, což umožňuje vytvářet scénáře s dalšími propojenými zařízeními. Bílá inteligentní venkovní kamera Netatmo je dostupná za cenu 8 299,99 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze