Netflix během akce Tudum odhalil trailery na nejočekávanější pořady

Netflix během akce Tudum odhalil trailery na nejočekávanější pořady
Fotografie: unsplash.com
  • Třetí řada Zaklínače vyjde příští rok v létě
  • Enola Holmes 2 vyjde už 4. listopadu 2022
  • Seriál Bridgerton dostane spin-off
  • V nových akčních filmech se v hlavních rolích představí Gal Gadot nebo Jennifer Lopez

Již druhý rok v řadě uspořádal Netflix virtuální událost s názvem Tudum, během které představil nové trailery ke svým největším nadcházejícím filmům, seriálům a hrám. Mezi nejočekávanější novinky patří Zaklínač 3, Enola Holmes 2 nebo Glass Onion: A Knives Out Mystery. Pokud jste Tudum o víkendu nesledovali, máme pro vás shrnutí.

Enola Holmes 2

Známá parta je zpět. V hlavních rolích opět uvidíte Millie Bobby Brown a Henryho Cavilla jako sourozence. Enola si chce tentokrát otevřít v Londýně vlastní agenturu soukromé detektivky. Mladou detektivku čekají nová dobrodružství. Enola Holmes 2 bude na Netflixu uvedena už 4. listopadu 2022.


Heart of Stone

Netflix také odhalil úplně první ukázku na špionážní thriller s názvem Heart of Stone. V hlavní roli se představí Gal Gadot. Dále se představí Jamie Dornan a Alia Bhatt. Premiéra je plánovaná na příští rok.


Queen Charlotte: A Bridgerton Story

To, že seriál Bridgerton slaví úspěchy po celém světě, není žádným tajemstvím. Netflix se proto rozhodl tento příběh rozšířit o spin-off s názvem Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Vrátí nás v příběhu o několik let do minulosti, kdy byla královna Charlotte ještě mladá dívka. V hlavní roli se představí India Amarteifio.


Wednesday

O tom, že Netflix chystá seriál zaměřující se na členku Addams Family, už nějakou dobu víme. Během virtuální akce platforma představila nejnovější ukázku. První řada seriálu Wednesday bude mít osm epizod a premiéra je plánovaná už na 23. listopadu 2022. Režie se ujal Tim Burton.


Mother

Jennifer Lopez se představí v roli nájemné vražedkyně. Musí vyjít z ústraní, aby ochránila svoji dceru před nebezpečím. Snímek by měl vyjít během května 2023.


The Witcher: Blood Origin

Dalším velmi oblíbeným seriálem Netflixu je Zaklínač, další vyjde během příštího léta. Už před časem se Netflix rozhodl natočit prequel, který nás zavede o tisíc let zpět. Dávno předtím, než se narodil Geralt z Rivie. V tomto příběhu uvidíme, jak se světy nestvůr, lidí a dalších stvoření spojily v jeden a zrodil se první zaklínač. Premiéra seriálu je plánovaná na 25. prosince 2022.


Glass Onion: A Knives Out Mystery

Od pokračování krimi snímku dělí diváky už jen pár měsíců. Netflix během víkendu zveřejnil novou ukázku, která fanouškům zkrátí čekání. A kdy Netflix film uvede? 23. prosince 2022.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze