Netflix má svůj vlastní superlike

Netflix má svůj vlastní superlike
Fotografie: unsplash.com
  • Dvojitý palec nahoru má vyjadřovat, že máte daný titul velmi rádi
  • Je vedle palce nahoru a dolů
  • Nové hodnocení je dostupné v aplikaci Netflix pro TV, Android, iPhone a v internetovém prohlížeči

Netflix aktualizoval svůj systém hodnocení. Největší streamovací služba nyní kromě palce nahoru (To se mi líbí) a dolů (Nezajímavé) přidala také dvojitý palec nahoru. Toto hodnocení je v českém překladu nazvané jako Boží a má vyjadřovat, že máte daný titul velmi rádi. Nové hodnocení je vedle palců nahoru a dolů v aplikaci Netflix pro TV, Android, iPhone a v internetovém prohlížeči.


„Od předplatitelů často slýcháme, že je pro ně velmi důležité rozlišovat mezi tituly, které se jim líbí, a tituly, které skutečně milují. A tak jsme vytvořili tuto funkci, otestovali a nyní ji celosvětově zavádíme,“ uvedla v rozhovoru pro gadgets360.com ředitelka produktové inovace Christine Doig-Cardet.

Nyní, když Netflix zavedl superlike, je zde možnost, že by se mohly za čas objevit i dva palce dolů. „Dva palce dolů? Ano, pokud předplatitelé naznačí, že je to něco, co chtějí. Zatím to ale neplánujeme. Uživatelé mají tendenci dávat zpětnou vazbu spíše na to, co se jim líbí, než na to, co se jim nelíbí,“ odpověděla na dotaz Christine Doig-Cardet.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze