Netflix spustil novou funkci

Netflix spustil novou funkci
Fotografie: unsplash.com
  • Správa přístupu a zařízení zobrazí poslední zařízení, na kterých jste se k Netflixu přihlásili a umožní vám se z konkrétního zařízení odhlásit
  • Funkce je dostupná uživatelům po celém světě na zařízeních s Androidem, iOS a na počítačích

Netflix i nadále bojuje proti sdílení účtů. Tentokrát chce pomoci uživatelům, aby ze odhlásili ze zařízení, která neznají nebo na nich nechtějí být nadále přihlášení. Tato nová funkce se jmenuje „Správa přístupu a zařízení“. Streamovací platforma uvedla, že tento krok je potřeba učinit ještě před blížícími se vánočními prázdninami a očekávaném nárůstu cestování, což je pro toto období obvyklé.

Kvůli častému cestování mezi přáteli a rodinou se mohou uživatelé Netflixu zapomenout ze svého účtu odhlásit na cizím zařízení. Nově zavedená sekce Správa přístupu a zařízení, kterou najdete v nastavení účtu, uživatelům zobrazí poslední zařízení, na kterých se k Netflixu přihlásili a umožní jim se z konkrétního zařízení okamžitě odhlásit. Nově představená funkce je dostupná uživatelům po celém světě na zařízeních s Androidem, iOS a na počítačích.


Netflix v letošním roce také informoval o zavedení levnějšího předplatného s reklamami. Podle gadgets360.com toto předplatné již využívají uživatelé ve 12 zemích světa včetně Austrálie, Brazílie, Kanady, Francie, Německa, Itálie, Japonska, Koreje, Mexika, Španělska, Spojeného království a USA. V Česku by mělo předplatné s reklamami stát 130 Kč. Za každou hodinu sledování obsahu by diváci měli diváci vidět 4 minuty reklam.

„Ti, kteří sledují Netflix, vědí, že jsem proti složitosti reklamy a jsem velkým fanouškem jednoduchosti předplatného. Ale jakkoli tomu fandím, jsem větším fanouškem spotřebitelské volby a umožním předplatitelům, kteří by chtěli mít nižší cenu a jsou tolerantní k reklamě, aby dostali to, co chtějí,“ uvedl generální ředitel společnosti Netflix Reed Hastings.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze