Netflix v letošním roce nabídne mnoho zajímavých titulů

Netflix v letošním roce nabídne mnoho zajímavých titulů
Fotografie: Netflix
  • Netflix plánuje vydat 16 nových filmových titulů
  • Diváci se mohou těšit na snímky plné hvězd
  • Během roku nás čeká několik i neohlášených filmových premiér

Nový rok mimo jiné přináší také spoustu novinek na Netflixu. Je na čase otevřít kalendář, protože nastal okamžik, kdy si můžete uložit data premiér nejdůležitějších titulů, které musíte vidět v roce 2023. Netflix během včerejšího dne představil program na tento rok a oznámil 16 titulů, na které se vyplatí počkat.

Těšit se můžete na oblíbené herce a herečky, jako je například Jennifer Aniston, Emily Blunt, Millie Bobby Brown, Bradley Cooper, Chris Evans, Zac Efron, Jodie Foster, Jamie Foxx, Kevin Hart, Chris Hemsworth, Jonah Hill, Nicole Kidman, Ashton Kutcher, Jennifer Lopez, Eddie Murphy, Julia Roberts nebo třeba Adam Sandler a Reese Witherspoon. Mezi plánovanými tituly se objeví pokračování filmových bestsellerů (Murder Mystery 2 i Extraction 2), na své si přijdou i děti (Damsel a animovaný film Leo). Dočkají se také milovníci akčních filmů (Heart of Stone), komedií (You People), ale i dramat (The Killers, Pain Hustlers) a romantických komedií (Your Place or Mine, The Family Affair). Netflix má prostě pro každého něco.


Mezi nejzajímavější premiéry patří komedie Z jiného města v hlavní roli s Eddiem Murphym a Jonah Hill 31. ledna. Rozhodně vám nesmí uniknout ani dokument Pamela: Příběh lásky, který také vyjde poslední lednový den. Dalším zajímavým titulem bude romantická komedie U tebe nebo u mě?, která bude mít premiéru 10. února. V hlavní roli uvidíme Reese Witherspoon a Ashtona Kutchera. Na konci března, konkrétně 31. března, vyjde komediální snímek Vražda v Paříži, ve které se představí Adam Sandler a Jennifer Aniston. 12. května Netflix uvede thriller s názvem Matka, kde si hlavní roli zahraje Jennifer Lopez. Akční snímek Vyproštění 2 v hlavní roli s Chrisem Hemsworthem vyjde 16. června. Dalším zajímavým snímkem bude drama Pain Hustlers s Emily Blunt a Chrisem Evansem. Premiéru bude mít 27. října. To je jen malý výběr toho, co nás v letošním roce na streamovací platformě čeká.

A to není vše, na co se letos můžete těšit! Netflix si schovává ještě pár překvapení v rukávu a v roce 2023 nás čeká ještě několik neohlášených filmových premiér.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze