Netflix vydal emocemi nabitou ukázku z dokumentu o princi Harrym a vévodkyni Meghan

Netflix vydal emocemi nabitou ukázku z dokumentu o princi Harrym a vévodkyni Meghan
Fotografie: Netflix
  • Dokument by měl vyjít na Netflixu během tohoto týdne
  • V šesti dílech diváci uvidí tajný začátek jejich vztahu a problémy, které vedly k odstoupení od královských povinností

Netflix zveřejnil první upoutávku nabitou emocemi na dokumentární seriál o vévodkyni a vévodovi ze Sussexu. Dokument nabízí unikátní pohled do života manželského páru, ale hlavně příběh o tom, proč se rozhodli vzdát královských povinností. V traileru princ Harry a jeho žena Meghan Markle například ukazují dosud nezveřejněné fotografie, na kterých vidíme, jak vévodkyně pláče. Podle bbc.com Netfix sice neuvedl oficiální datum premiéry, očekává se ale, že začne už tento týden.

„Proč jste se rozhodli natočit tento dokument?“ ptá se neznámý hlas na začátku ukázky. Poté vidíme sestřih černobílých fotografií a videí, na kterých můžeme několikrát vidět, že Meghan pláče. „Nikdo neví, co se děje za zavřenými dveřmi,“ doplňuje ve videu princ Harry a pokračuje: „Musel jsem udělat vše, co jsem mohl, abych ochránil svou rodinu.“ Pak se zobrazí fotografie přísně vyhlížející Kate, vedle které sedí William a za ní Meghan, pořízenou na bohoslužbě Commonwealth Day předtím, než Meghan a Harry opustili Spojené království a rozhodli se odstěhovat na Vancouver Island v kanadské provincii Britská Kolumbie.


Další fotografie zase ukazují šťastné osobní fotografie. Například, jak Harry hraje svojí ženě na kytaru, fotografie z výletů, Meghan s těhotenským bříškem a další. Netflix v prohlášení o dokumentu s názvem Harry & Meghan uvedl, že se jedná o nikdy neviděný pohled do života jednoho z nejdiskutovanějších párů v historii. Navíc uvidíme také komentáře přátel a rodiny, kteří doposud nemluvili o tom, čeho byli svědky.

„V bezprecedentním a podrobném dokumentárním seriálu vévoda a vévodkyně ze Sussexu sdílejí druhou stranu svého vysoce sledovaného milostného příběhu. V šesti epizodách seriál zkoumá tajný začátek jejich vztahu a problémy, které je vedly k tomu, že se cítili nuceni ustoupit ze svých rolí v instituci,“ uvedl Netflix.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze