Netflix zveřejnil první oficiální trailer k páté řadě seriálu Koruna

Netflix zveřejnil první oficiální trailer k páté řadě seriálu Koruna
Fotografie: Netflix
  • Pátá řada seriálu Koruna má premiéru 9. listopadu 2022
  • Představí se nové herecké obsazení
  • V nové řadě čeká královskou rodinu krize

Mnoho z nás už netrpělivě čeká na premiéru páté řady seriálu Koruna. Netflix nás dlouho napínal, ale čekání je nyní u konce. Necelé tři týdny před vydáním Netflix vypustil první plnohodnotný trailer k nové řadě. Nejnovější ukázce předcházelo zveřejnění několika fotografií ze seriálu, které Netflix zveřejnil na Twitteru. Premiéra páté řady je plánovaná na 9. listopadu 2022.


Jak už je v seriálu zvykem, po dvou sezónách se opět změnilo herecké obsazení. Podle collider.com se v páté sérii role královny zhostí Imelda Staunton. Jonathan Pryce se představí v roli manžela královny Alžběty II. a vévody z Edinburgu, prince Philipa. Lesley Manville bude hrát princeznu Margaret, Elizabethinu mladší sestru. Dominic West se představí v roli prince Charlese. Elizabeth Debicki si zahraje jeho manželku princeznu Dianu. Dále uvidíme Claudiu Harrison v roli princezny Anne, Oliviu Williams jako Camillu Parker Bowles a Jonnyho Lee Millera jako Johna Majora a další.

Upoutávka nás zavede do špatných momentů královské rodiny. Nejen kvůli skandálu kolem rozvodu princezny Diany a prince Charlese, ale také proto, že se celý svět dramaticky změnil. Televize se vyvíjí a role monarchie v moderním světě se mění. Tato série bude také dojemnou poctou Dianě. Uvidíme, jak těžké byly její poslední měsíce, od scén zachycující neustále obtěžování novinářů až po její chvilky o samotě.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze