Nová kamera a sluchátka od Logitech pomohou nejen při home office

Nová kamera a sluchátka od Logitech pomohou nejen při home office
Fotografie: Logitech
  • Logitech představil novou webovou kameru Brio 500 a sluchátka Zone Vibe
  • Novinky cílí primárně na zaměstnance, kteří zůstávají na home office

Jistě to znáte i vy, home office sice zpočátku vypadal jako zábava, ovšem časem jste zjistili, že vaše „drátová“ sluchátka již něco pamatují a kamera vašeho notebooku nezprostředkovává zrovna lichotivé zobrazení vaší maličkosti. Dle studie společnosti Logitech se s těmito problémy potýká 89 % všech dospělých lidí pracujících z domova. Proto Logitech představil dva nové produkty – webovou kameru Brio 500 a sluchátka Zone Vibe.

Webová kamera Brio 500

Logitech Brio 500 Webcams za zhruba 3 800 Kč nabídne funkce, které se při home office mohou hodit. Zavádí funkci Show Mode, která usnadňuje sdílení náčrtů nebo jiných fyzických objektů na stole. Díky speciálnímu montážnímu systému a vestavěnému senzoru, který uživatelům umožňuje naklonit kameru dolů, aby zaostřili na objekty, Brio automaticky převrátí obraz, aby poskytl správnou stranu objektu do videohovorů. Zaujme rovněž technologie RightSight, která sleduje pohyb uživatele a drží jej v centru záběru. Pokud nemáte doma kvalitní světlo, technologie RightLight se postará o přisvícení a zaostření.

Logitech

Aby se Brio 500 hodila prakticky kamkoli, nabízí ji výrobce v mnoha barevných variantách: grafitové, světle šedé a růžové.

Sluchátka Zone Vibe

Sluchátka Zone Vibe nejsou ani tak určená na ven, ale právě do kanceláře, a to klidně i té domácí. Potěší, že hmotnost sluchátek činí pouze 185 gramů a pro větší pohodlí jsou vypolstrována paměťovou pěnou, s hlavou pak přichází do kontaktu prodyšná pletená tkanina. Sluchátka jsou opatřena také sklopným mikrofonem a stejně jako kamera jsou k dispozici ve třech barevných variantách: grafitové, světle šedé a růžové. Výdrž činí 18 hodin a nechybí ani rychlonabíjení, kdy 5 minut stačí na hodinové používání. K dispozici budou v několika variantách, vrcholná bezdrátová verze vyjde na 3 800 Kč.

Oba produkty jsou certifikované pro Microsoft Teams, Google Meet a Zoom. Integrace Logitech Sync s Brio 500 umožňuje manažerům IT aktualizovat firmware a odstraňovat problémy, takže hybridní týmy mohou spolupracovat, aniž by o něco přišly. Brio 500 a sluchátka Zone Vibe mají certifikaci uhlíkově neutrální, což znamená, že uhlíkový dopad produktů byl snížen na nulu díky investicím společnosti Logitech do projektů kompenzace a odstraňování uhlíku.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze