Nové projektory ViewSonic obohatí vaši domácí zábavu, práci i život

Nové projektory ViewSonic obohatí vaši domácí  zábavu, práci i život
  • Na veletrhu ISE 2020 byly poprvé představeny novinky v oblasti projektorů
  • Zaujme zejména přenosný projektor s hmotností 300 g

Společnost ViewSonic na veletrhu ISE 2020 představila řadu pokročilých bezlampových projektorů, které byly navrženy pro domácí zábavu, využití v práci či pro zábavu v pohybu. Mezi novinky patří: přenosné projektory řady M pro životní styl v pohybu, do níž patří vůbec první 300g individuálně nastavitelný inteligentní kapesní projektor M1 mini Plus, který nabízí obraz a zvuk vyladěný ve spolupráci s JBL, spolu s inteligentním Wi-Fi a připojením Bluetooth; nejnovější řada LS pro komerční a veřejné využití, pro níž je charakteristický vysoký jas, kvalita obrazu a konzistentní výkon při nepřetržitém používání.

Řada M: přenosné projektory

Vzhledem k tomu, že se mobilita stává stále více součástí moderního životního stylu, přichází ViewSonic s novou koncepcí projekce, kterou realizuje svými LED projektory řady M – přenosnými projektory s rychlým a snadným nastavením. Řada M vychází vstříc pracovnímu i volnočasovému životnímu stylu moderního člověka a uplatní se například na místech, jako jsou mobilní kanceláře, společné pracovní prostory, schůzky v kavárně, ale i při odpočinku doma.

ViewSonic

Inteligentní kapesní kino M1 mini Plus je malé, a přestože je se svými 300 gramy lehké, jedná se o výkonné zařízení s projekční vzdáleností jen 1,2 metru. Nabízí filmovou kvalitu obrazu, vestavěnou baterii a reproduktory JBL. Polohovatelný stojánek a celkový design umožňují snadno nastavit potřebný úhel projekce včetně promítání na strop.

Nově představený projektor M2 pro mobilní studio přináší „mobilní inteligentní projekci“ s rovnováhou mezi výkonem a pohodlím. Díky přenosné velikosti je ideální pro začínající podnikatele bez kanceláře, školitele i profesionální obchodníky.

Řada LS: univerzální využití v komerční oblasti

Společnost ViewSonic vyvinula laserové projektory řady LS, které využívají technologii Laser Phosphor 2. generace. Jsou díky ní schopné vyhovět náročným požadavkům na vysoký jas, špičkovou kvalitu obrazu, konzistentní výkon pro nepřetržité celodenní používání a flexibilní instalaci, které jsou pro vnitřní i venkovní využití v komerční a veřejné sféře důležité.

ViewSonic

Model LS860WU disponuje krátkým projekčním poměrem 0,81 až 0,89 a širokým rozsahem posunu objektivu H/V. Dokáže se tak přizpůsobit vizuálnímu obsahu projekce na komerčních místech.

S ultrakrátkým projekčním poměrem 0,25 a krátkou projekční vzdáleností zvládá projektor LS831WU snadno promítat 100" obraz ze vzdálenosti pouhých 21 cm, zabere tak jen minimum místa a je ideální pro veřejné/komerční využití. Společně s 24" interaktivním displejem ViewSonic ViewBoard Mini je vhodný také pro využití ve vzdělávání; ViewBoard Mini IFP2410, umožňuje vyučujícímu anotovat promítaný obsah a zůstat při tom čelem otočený do učebny.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze