Nový český snímek Mimořádná událost nyní najdete na Netflixu

Nový český snímek Mimořádná událost nyní najdete na Netflixu
Fotografie: CinemArt
  • Film měl premiéru 3. února 2022
  • V hlavních rolích se představili Igor Chmela, Jana Plodková, Jenovéfa Boková, Alois Švehlík a další
  • Režie se ujal Jiří Havelka

Netflix tento týden zařadil do nabídky jeden z nejnovějších českých filmů s názvem Mimořádná událost. Jedná se o českou komedii, kterou natočil režisér Jiří Havelka. Se scénáristou Davidem Dvořákem pracoval také na scénáři. Režisér se k natočení filmu nechal inspirovat skutečno událostí, která se stala v roce 2019. Snímek přišel do kin 3. února 2022 a je plný hereckých hvězd.

Příběh nás zavede mezi cestující motoráčkem. Můžeme vidět klasické situace, které probíhají mezi cestujícími vlakem. Někdo si povídá, někdo mlčí a někdo si prohlíží malebnou krajinu, která utíká za oknem. Vlak se ale z nenadání porouchá a strojvůdce musí závadu nalézt a opravit. Vystoupí z vlaku a začne vlak opravovat. Vlak ale nestojí na rovince a zničehonic se samovolně rozjede zpět do výchozí stanice. Strojvůdce se za vlakem rozběhne, ale už nedokáže do rozjetého vlaku nastoupit. Až opadne z cestujících nadšení z jízdy, uvědomí si, že jedou na špatnou stranu. Snaží se dožádat nějakého vysvětlení, ale kabina strojvůdce je zamčená a zevnitř se nikdo neozývá. Postupně začínají všichni propad panice a vymýšlet nejrůznější teorie o tom, co se s nimi asi děje. Nakonec pomocí všech možných prostředků vniknout do kabiny strojvůdce a v ten moment teprve zjistí, že vlak nikdo neřídí.


V hlavních rolích se představili Igor Chmela, Jana Plodková, Ctirad Götz, Jenovéfa Boková, Tereza Marečková, Beáta Mikušová, Oliver Vyskočil, Jaroslav Plesl, Alois Švehlík a další. Tvůrci tohoto snímku pracovali také na filmu Vlastníci. Pokud se vám tato komedie líbila, rozhodně si nenechte ujít ani Mimořádnou událost.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze