Philips se na veletrhu IFA vytasil s novými OLED+ a mini LED televizemi

Philips se na veletrhu IFA vytasil s novými OLED+ a mini LED televizemi
Fotografie: Philips
  • Řada OLED+937 je dostupná v 65" a 77" variantě
  • Dostupnější řada OLED+907 se chlubí pokročilým zvukovým systémem
  • Veškeré nové televize Philips využívají systém Android TV 11

Philips obohatil své portfolio chytrých televizí o několik nových modelů, které se na trhy dostanou v průběhu podzimu. Jedná se vesměs o výše postavené kousky, které se chlubí buď špičkovými OLED+ panely, nebo mini LED displeji.

Philips OLED+937

Řada OLED+937 je vlajkovou řadou chytrých televizí Philips pro rok 2022. O kvalitu obrazu modelů OLED+937 se stará vylepšená verze AI Dual Engine a nejnovější panel OLED EX se speciálním integrovaným tepelným chladičem, jež umožňuje nabídnout světelný výkon 1 300 nitů. Volit je možné mezi 65" a 77" variantou, uspokojeni tak budou především zájemci o větší televize.

Philips OLED+937
Philips OLED+937

Zvukový systém Bowers & Wilkins byl také vylepšen a poprvé obsahuje zvukové měniče levé a pravé strany pro vytvoření specifikace 5.1.2 se zvýšeným výstupním výkonem 95 W. Řada OLED+937 se může pochlubit také funkcí Ambilight Next Generation, která namísto rozdělení zadních LED do skupin nyní umožňuje individuální ovládání každé jednotlivé LED – nabízí tak širší rozsah barev a přesnější přizpůsobení okolního osvětlení dění na obrazovce. O uživatelský komfort při používání se stará operační systém Android TV 11.

Proměnou prošlo také dálkové ovládání, které je vybaveno podsvícením aktivujícím se při každém uchopení. Povrchová úprava je stříbrná a zadní část je potažená kůží Muirhead

Philips OLED+907

OLED+907 navazuje na velmi populární model OLED+903. Panel OLED EX nabízí světelný výkon 1 300 nitů, a to v případě 55" i 65" varianty. Lze tak říci, že modelovou řadu 907 seženete v obou nejoblíbenějších úhlopříčkách současnosti. I v tomto případě se můžete těšit na vylepšené podsvícení Ambilight Next Generation.

Philips OLED+907
Philips OLED+907

Kvalita zvuku bude velmi dobrá díky 3.1 80W zvukovému systému Bowers & Wilkins se šesti předními měniči mířícími přímo na uživatele. Řada OLED+907 je také ideální na hraní her, má k dispozici herní lištu a je kompatibilní s Freesync Premium i G-Sync. Nabízí reprodukci 4K 120 VRR v plném rozlišení v režimu monitoru. O správu prostředí se stará systém Android TV 11.

Philips PML9507

Philips ve své nabídce neopomněl ani řadu televizí s mini LED panely. O kvalitní obrazové podání se stará procesor P5 6. generace a 120Hz VA panel s poměrně působivým světelným výkonem 1 500 nitů. I řada PML9507 se chlubí čtyřstrannou verzí nové technologie Ambilight Next Generation i novou funkci Aurora

Philips PML9507
Philips PML9507

Zvukovou reprodukci zajišťuje integrovaný 2.1 70W systém se dvěma páry výškových reproduktorů, dvěma středotónovými měniči a samostatným subwooferem se třemi prstenci a dvěma pasivními zářiči namontovanými ve vlastním pouzdře v zadní části soupravy.

Nová řada PML9507 je rovněž ideální pro hraní her na konzolích nové generace, obsahuje herní panel Philips, kompatibilitu s Freesync Premium a přehrávání 4K 120 VRR v plném rozlišení při režimu monitoru. Nad vším pak bdí operační systém Android TV 11.

K chytrým televizím řady PML9507 je dodáváno elegantní stříbrné dálkové ovládání s podsvícením a koženou zadní úpravou Muirhead.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze