Platforma eobuv.cz zavádí službu Klarna „Pay in 3" – umožní rozložení platby

Platforma eobuv.cz zavádí službu Klarna „Pay in 3" – umožní rozložení platby
Fotografie: Klarna
  • Platbu bude možné rozdělit do tří bezúročných plateb bez poplatku
  • Zákazníci eobuv.cz mohou službu využívat od září, na modivo.cz bude služba dostupná do konce roku

Zákazníci eobuv.cz si nyní mohou díky službě Klarna „Pay in 3“ pohodlně rozdělit platbu za nákup do tří měsíčních bezúročných plateb bez dalších poplatků. Služba bude ještě letos zpřístupněna také zákazníkům modivo.cz.

Trh s odloženými platbami se dynamicky rozvíjí po celém světě. Podle údajů Statista se očekává, že v letech 2021–2026 vzrostou globální transakce typu BNPL (buy now, pay later - „kup nyní, zaplať později“) o více než 450 miliard USD. Tento typ transakcí si v současnosti získává oblibu u lidí všech věkových skupin a předpokládá se, že bude jednou z nejpoužívanějších alternativních platebních metod na světě. Na základě očekávání svých zákazníků zavedla společnost MODIVO S.A. v České republice možnost postupného splácení ve spolupráci s přední světovou retailovou bankou Klarna. Ta představuje platební a bankovní službu s více než 150 miliony aktivních uživatelů po celém světě.

Aplikace Klarna

Díky spolupráci se službou Klarna se mohou zákazníci v pohodlí domova rozhodnout, zda za nákup zaplatí v jeden okamžik celou částku, nebo si ji jednoduše rozdělí na tři části. Přitom za nákup nezaplatí ani o korunu navíc,“ říká Agnieszka Urbańska, vedoucí oddělení plateb ve společnosti MODIVO S.A. „Jsem přesvědčena, že v České republice bude o flexibilní platby, které se stávají trendem po celém světě, rovněž velký zájem.“ MODIVO S.A. je jednou z prvních společností, které se v České republice rozhodly tuto inovativní a flexibilní službu poskytovat. Zákazníci eobuv.cz ji mohou využívat již od září, pro objednávky na platformě modivo.cz bude dostupná do konce roku.

Klarna

Propojování online a offline světů je jedním z pilířů strategie společnosti, která je součástí skupiny CCC. Díky neustálému rozvoji obou kanálů a bohaté prodejní nabídce je dnes MODIVO S.A. jedním z lídrů maloobchodního prodeje ve střední a východní Evropě.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze