Platit Mall Pay kartou lze nově snadno a elegantně pomocí Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

Platit Mall Pay kartou lze nově snadno a elegantně pomocí Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC
Fotografie: Mallpay
  • Náramkem je možné platit na všech místech, kde jsou akceptovány karty Mastercard
  • Zboží zakoupené s Mall Pay má automaticky tříletou záruku a roční pojištění proti krádeži nebo rozbití

Pořídit si chytrý náramek nebo hodinky s NFC – tedy funkcí bezkontaktního placení – bylo vždy otázkou minimálně několika tisíc korun. Změnu přinesl až chytrý náramek Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC za méně než 1 300 korun. Nově je možné s jeho pomocí platit i prostřednictvím Mall Pay karty od stejnojmenného fintechu. Kartu je možné do náramku nahrát přímo bez nutnosti využívat aplikace třetích stran, uživatelé s každým placením získají zdarma prodlouženou záruku, pojištění nakupovaných produktů nebo možnost posunutou splatnost.

Mall Pay kartu si může zařídit každý za několik minut z pohodlí domova díky online procesu a ověření totožnosti prostřednictvím BankID. Založení i provoz karty Mall Pay je zdarma a při každém placení přináší uživateli řadu výhod. Zboží, které je s ní zakoupené, má automaticky tříletou záruku a roční pojištění proti krádeži nebo rozbití, zároveň za nákup do výše 50 tisíc lze zaplatit až po padesáti dnech.

Náramkem je možné platit na všech místech, kde jsou akceptovány karty Mastercard.

Detaily karty Mall Pay se vkládají do aplikace Xiaomi Wear, která uloží informace přímo do náramku. Při placení je pak třeba jednou za 24 hodin vložit PIN kód a stejnou cestou bezkontaktní placení aktivovat pokaždé, když uživatel sundá náramek z ruky, jak si můžete přečíst i v našem podrobném návodu. Náramkem je pak možné platit na všech místech, kde jsou akceptovány karty Mastercard – tedy v Česku i zahraničí. S náramkem je možné zároveň vybírat z bezkontaktních bankomatů. Kontrola plateb a ovládání karty se provádí přes přehlednou aplikaci Mall Pay.

Karta Mall Pay je ideální jako doplněk k hlavnímu platebnímu účtu. Její vysoké zabezpečení a kompletní přehled nad provedenými platbami z ní v kombinaci s nejdostupnějším NFC náramkem dělá ideální cestu, jak přiblížit chytré placení opravdu každému,“ uvádí Adam Kolesa, CEO Mall Pay. „Hodí se jak v době předvánočních výletů do ciziny nebo při nakupování dárků – nejenže nebudete muset vytahovat svou peněženku s platební kartou, ale ještě získáte prodlouženou záruku na vše, co jste nakoupili.“ S kartou Mall Pay je pochopitelně možné platit také online. Využívat je možné nejen její fyzickou, ale také virtuální variantu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze