Podívejte se na nový trailer k třetí řadě seriálu Mandalorian

Podívejte se na nový trailer k třetí řadě seriálu Mandalorian
Fotografie: Lucasfilm
  • Třetí řada seriálu Mandalorian bude mít premiéru na Disney+ 1. března
  • Na natáčení pracovalo několik režisérů
  • Tvůrci již pracují na čtvrté sérii
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Streamovací služba Disney+ představila novou upoutávku k třetí řadě seriálu Mandalorian (The Mandalorian). Trailer byl poprvé uveden během poločasu zápasu NFL Super Wild Card mezi týmy Dallas Cowboys a Tampa Bay Buccaneers. K třetí řadě tohoto kritiky oceňovaného původního hraného seriálu od společnosti Lucasfilm byly také zveřejněny nové fotografie. Třetí řadu mohou předplatitelé sledovat exkluzivně na Disney+ od 1. března. Tvůrci už více jak půl roku pracují také na čtvrté řadě, takže se nemusíte obávat, že by touto sérií mělo Mandalorianovo dobrodružství skončit.


Putování Mandaloriana Star Wars galaxií pokračuje. Kdysi osamělý nájemný lovec Din Djarin se opět shledal s Groguem. Nová republika se zatím snaží galaxii zbavit její temné minulosti. Mandalorian a Grogu společně pokračují ve svých toulkách galaxií a setkávají se nejen s dávnými spojenci, ale také si vytváří nové nepřátele.

V seriálu hrají Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow a Giancarlo Esposito. Osmidílnou třetí řadu režírují Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey a Bryce Dallas Howard. Hlavním scénáristou seriálu je Jon Favreau, který je také výkonným producentem.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze