Co prozradil první trailer na marvelovku Ant-Man a Wasp: Quantumania?

Co prozradil první trailer na marvelovku Ant-Man a Wasp: Quantumania?
Fotografie: unsplash.com
  • Snímek Ant-Man a Wasp: Quantumania přijde do kin 17. února 2023
  • Trailer představuje nového superpadoucha Kanga, kterého hraje Jonathan Majors
  • Hlavní dvojici opět ztvární Paul Rudd a Evangeline Lilly

V pondělí přidali tvůrci snímku Ant-Man a Wasp: Quantumania na oficiální twitterový účet příspěvek, že přichází velké věci. Fanoušci nejdříve nevěděli, co od sdělení mají čekat. To už je ale teď jasné. Marvel zveřejnil první oficiální trailer k filmu, který v Marvel Cinematic Universe započne Fázi 5 a představí fanouškům nového superpadoucha Kanga. Toho ztvární herec Jonathan Majors. Snímek Ant-Man a Wasp: Quantumania přijde do kin 17. února 2023. Režie se ujal Peyton Reed a scénář napsal Jeff Loveness.


Trailer byl již představen na Comic-Conu v San Diegu, kde ho vidělo pouze pár šťastlivců. Nyní si ho konečně mohou vychutnat všichni fanoušci po celém světě. V hlavních rolích opět uvidíme Paula Rudda a Evangeline Lilly jako Scotta Langa a Hope Van Dyne. Dále se můžeme těšit na Kathryn Newton, která si zahraje Scottovu dceru Cassie. Ve snímku se také objeví Bill Murray, kterého můžeme znát například z legendárního snímku Lovci duchů.

Na začátku ukázky Scott mluví o tom, jak se ze zloděje mohl stát slavný Avenger. Poté uvidíme Scottovu dcera, jak ostatním představuje vysílačku, která ji dokáže spojit s Kvantovým vesmírem, do kterého se všichni přemístí. Postupně poznávají jeho obyvatele. Co by to ale bylo za marvelovku bez pořádného záporáka? Kang přijde za Ant-Manem a řekne mu, že jim pomůže dostat se domů. Na oplátku ale také něco chce. Co to ale je se dozvíme až v kinech.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze