RaiPay od Raiffeisenbank nově v AppGallery. Telefony bez Androidu ale nepodporuje

RaiPay od Raiffeisenbank nově v AppGallery. Telefony bez Androidu ale nepodporuje
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • Jako jediná banka na českém trhu nabízí Raiffeisenbank bezkontaktní platby i pro telefony Huawei s AppGallery
  • Aplikace vyžaduje Android 6 nebo vyšší

Do AppGallery právě dorazila aplikace RaiPay, díky které bude platba telefonem Huawei mnohem snazší. Klienti této banky budou moct s telefony Huawei snadno platit v obchodech nebo vybírat hotovost z bankomatů. Jedná se o další rozšiřování portfolia bankovních aplikací v rámci Huawei Mobile Services (HMS).

Mobilní platby jsou u klientů Raiffeisenbank oblíbené. Každý den je využije okolo 20 % našich klientů, přičemž nabízíme plnou paletu služeb pro platby mobilem nebo hodinkami, které jsou v České republice dostupné. Jako jediná banka na českém trhu nyní tyto platby nabízíme i pro telefony Huawei s Huawei AppGallery,” říká Michal Bošina, Digital Channels Expert Raiffeisenbank.

Aplikace RaiPay umožňuje digitalizaci debetních a kreditních karet Raiffeisenbank na chytrých telefonech s operačním systémem Android verzí 6 a vyšší. Klienti oceňují jednoduchou aktivaci a pohodlné přidávání karet pomocí NFC technologie, přehledný moderní design a rychlé platby, které lze pohodlně a bezpečně ověřovat otiskem prstu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze