Rakeťák přiletí na Disney+ na začátku srpna

Rakeťák přiletí na Disney+ na začátku srpna
Fotografie: Pixar/Disney
  • Rakeťák bude na Disney+ ke zhlédnutí od 3. srpna 2022
  • V originálním znění propůjčil Rakeťákovi hlas Chris Evans

Streamovací platforma Disney+ na Twitteru oznámila, že nejnovější animák Rakeťák (Lightyear) bude ke zhlédnutí od 3. srpna 2022. Akční animované sci-fi vypráví příběh astronauta Buzze Rakeťáka, který byl inspirací pro hračku z animovaného filmu Příběh hraček (Toy Story).

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Podle režiséra Anguse MacLanea je Rakeťák na velkém plátně úžasný, ale stejně nadšení budou i diváci Disney+. „Tomuto filmu jsme věnovali roky svého života a jsme na něj tak hrdí. Chceme se o něj podělit s co nejvíce lidmi,“ uvedl režisér pro gadgest360.com.

„Film Příběh hraček byl tak působivý. Je tak ikonický a postavy byly tak rozmanité. Nabízejí prostě něco, co diváky upoutá. Tento film je původním příběhem Buzze Rakeťáka. Je to příběh, který Andyho a jeho přátele přiměl, aby si chtěli postavičku Buzze chtěli koupit. Jsem velkým fanouškem Pixaru. Rakeťák se nepodobá žádnému dosavadnímu filmu od Pixaru. Byl jsem jak malé dítě v hračkářství, když jsem se stal součástí týmu, který na výrobě filmu pracoval,“ uvedl Chris Evans, který Rakeťákovi propůjčil svůj hlas.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze