Samsung naděluje. K nákupu nového televizoru získáte i přístup k videoportálům

Samsung naděluje. K nákupu nového televizoru získáte i přístup k videoportálům
  • Samsung chce podpořit prodeje svých QLED televizorů, a tak přidá i obsahové balíčky zdarma
  • U nejvyšší řady se jedná o Kuki TV, VOYO a HBO GO na několik měsíců zdarma
  • Prémiové balíčky získají i zájemci o levnější televizory

Společnost Samsung se svými chytrými televizory patří dlouhodobě mezi špičku v počtu lokálních aplikací, které nejvíce zajímají české zákazníky. Nejnověji přibyla IPTV aplikace Skylink TV – internetová televize, ke které není potřebný set-top box ani parabola k tomu, aby zákazník přijímal satelitní kanály. Nabídka IPTV aplikací je aktuálně nejširší na trhu, pro Samsung Smart TV je k dispozici Skylink TV, Kuki, Lepší.TV, Sledovani.TV, Moderni.TV, 4NET.TV a na dalších se dle zástupců společnosti pracuje.

Samsung QLED nabídka

Proto si Samsung pro všechny zájemce o letošní modely televizorů QLED, Premium UHD a UHD připravil speciální dárek v podobě unikátních obsahových balíčků zdarma. Čím vyšší sérii si zákazník pořídí, tím více obsahu zdarma ke svému novému televizoru dostane.

Jestliže si zákazníci vyberou UHD televizory NU71xx až NU73xx, dostanou internetovou televizi Kuki TV na 2 měsíce zdarma. Pokud se rozhodnou pro Premium UHD TV (NU74xx – NU8xxx), dostanou zdarma předplatné Kuki TV na 2 měsíce a předplatné videoportálu VOYO.cz na 3 měsíce. Při nákupu QLED TV 2018 dostanou předplatné Kuki TV na 2 měsíce, VOYO.cz na 3 měsíce a HBO GO na 6 měsíců zdarma.

  • Kuki TV je internetová televize, která nabízí možnost sledovat 70 kanálů všech žánrů a divákům umožňuje 2 dny zpětného. Navíc lze přehrávat vybrané seriály až půl roku po jejich odvysílání.
  • VOYO.cz je největší videotéka svého druhu v České republice, která divákům nabízí české i zahraniční filmy a seriály, exkluzivní sportovní přenosy a možnost zhlédnout v předpremiéře některé seriály televize Nova.
  • HBO GO je videotéka s produkcí HBO, ale i Warner Brothers. HBO GO nabízí všechny série těch nejlepších seriálů jako je Hra o trůny, Westworld nebo Bratrstvo neohrožených. Užít si můžete více než 4 000 dílů seriálů společně se skvělou nabídkou filmů s českým dabingem nebo v původním znění s českými titulky a nejlepší nabídku titulů pro děti.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze