Samsung reaguje na nové energetické štítky speciální nabídkou

Samsung reaguje na nové energetické štítky speciální nabídkou
Fotografie: Samsung

Evropská unie 1. března zavedla nové energetické štítky, které budou uvedeny na elektronice a domácích spotřebičích. Tímto krokem chce zákazníkům dát možnost lépe se orientovat v jejich spotřebě. Samsung se proto rozhodl, že dá o svých energeticky šetrných produktech vědět a připravil speciální akci.

Samsung se rozhodl reagovat na nové energetické štítky spuštěním akce, v rámci které je možné do 16. května 2021 získat bonus ve výši až 8 000 Kč na nákup vybraných energeticky šetrnějších chladniček, praček a sušiček. Stačí se do 14 dnů od nákupu zaregistrovat na Samsung.cz, nahrát všechny potřebné doklady a bonus bude po splnění všech podmínek zaslán kupujícímu na účet. Akce platí pro nákup ve značkových prodejnách Samsung, v e-shopu Samsung.cz nebo u vybraných prodejců elektroniky. V nabídce je 62 modelů spotřebičů, jejichž podrobný přehled a další podmínky nákupu naleznete na stránkách akce.

Nenámrazové chladničky

Bonus se vztahuje na pokročilé modely s inovativními technologiemi, například chladničky Samsung vybavené funkcí All-around Cooling, která zajišťuje rovnoměrné chlazení v celém prostoru chladničky včetně všech rohů, nebo na modely vybavené umělou inteligencí. Jde například o kombinované chladničky s mrazničkou vybavené funkcí True No Frost, která zabraňuje vytváření nechtěné námrazy a šetří energii. Tyto chladničky uživatel nemusí na rozdíl od běžných chladniček odmrazovat. Pokud potřebujete více prostoru pro chlazené a mražené potraviny, můžete bonus využít na koupi některé z amerických chladniček vybavených dvojitým nezávislým chladícím systémem Twin Cooling Plus a celkovým objemem až 652 litrů.

Samsung

Chytré pračky s umělou inteligencí

Mezi zvýhodněnými domácími spotřebiči jsou i parní pračky Samsung vybavené technologií QuickDrive, díky které se prací cyklus zkrátí až o polovinu. Tyto pračky se vyznačují invertorovým motorem, který zajišťuje výrazně tišší a úspornější chod. Párou dokáží pračky díky dezinfekčnímu programu Hygiene Care odstranit až 99,9 % bakterií a alergenů. V závislosti na modelu pak využívají i umělou inteligenci. Například při volbě pracího programu vychází z předchozích pracích cyklů a zvolí ten nejvhodnější. Díky funkci Add Wash a speciálním menším dvířkům je možné do těchto praček přidat zapomenuté kusy oblečení i v průběhu pracího cyklu. Pračky Samsung využívají pro úsporu energie technologii Eco Bubble, pomocí které se prací prášek promění v aktivní pěnu, která rychle proniká do prádla, čímž snadněji odstraňuje nečistoty při nízké spotřebě energie. Díky technologiím a inovaci má Samsung na trhu jedno z nejširších portfolií praček ve třídě A.

Samsung

Bonus lze uplatnit i na moderní sušičky od Samsungu se systémem proti mačkání prádla Wrinkle Prevent a speciálním cyklem Quick Dry 35‘, který dokáže 1 kg prádla usušit už za 35 minut.