SledovaniTV aktualizuje aplikace pro chytré televize

SledovaniTV aktualizuje aplikace pro chytré televize
Fotografie: Philips
  • SledovaniTV vylepšilo aplikaci pro chytré televize LG, později bude dostupná i pro Samsung
  • Přibude vytváření profilů pro jednotlivé uživatele i vyhledávání

SledovaniTV je IPTV neboli internetová televize, která nabízí více než 200 televizních kanálů a přes 100 rádiových stanic. Televizní vysílání lze pauzovat, přetáčet, služba umožňuje také zpětné zhlédnutí v délce až 30 dnů či přepínat mezi jazykovými stopami, titulky i různou kvalitou vysílání od SD po 4K.

Od září se mohou uživatelé SledovaniTV těšit na vylepšené aplikace pro chytré televize LG. O několik týdnů později pak dorazí aktualizace i do televizí Samsung. Na první pohled uživatele přivítá zcela nová domovská obrazovka. Ta kromě rozkoukaných pořadů a oblíbených kanálů obsahuje také TV tipy a doporučení na zajímavé pořady.

Domovská stránka

Dlouho očekávanou funkcí jsou profily, které uživatelé už znají z jiných platforem. Nově mohou vytvářet, spravovat a přepínat profily i na televizích Samsung.

Profily

Redesignem prošel TV program (EPG). Ten je nyní přehlednější a intuitivnější. Každý pořad má v horní části detail, kde kromě názvu a kanálu uživatel dozví i jak dlouho daný pořad trvá, rok jeho vydání a přečíst si může i krátký popisek. Nový kabát získala také párovací obrazovka. Ta přináší hned několik možností propojení zařízení s uživatelským účtem zákazníka. Ten si může vybrat z přehledně nabízených variant tu, která mu nejvíce vyhovuje.

Párovací obrazovka

Jsme rádi, že jsme mohli majitelům chytrých televizí přinést funkce, které jsou oblíbené na jiných platformách a zároveň vylepšit vzhled aplikace. Zejména profily naši uživatelé velmi poptávali, proto nás těší, že jsme jim mohli vyhovět. Věříme, že si zákazníci oblíbí také novou podobu domácí obrazovky, která nyní nabízí množství doporučeného obsahu na míru jejich vkusu,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze