Sledujte televizi i na zahradě. Samsung Terrace odolá vodě i prachu

Sledujte televizi i na zahradě. Samsung Terrace odolá vodě i prachu
Fotografie: Samsung
  • S certifikací IP55 je určena pro sledování TV na zahradě
  • Disponuje QLED panelem ve třech úhlopříčkách se 4K rozlišením
  • V prodeji je v USA a Kanadě, letos se objeví i v Německu

Mysleli jste si, že vás chytré televize již ničím nepřekvapí? Možná jste se spletli. Samsung prezentuje svůj nejnovější přírůstek do řady QLED televizorů zvaný Terrace. Již ten napovídá, kam míří. Na vaše zahrady a terasy. Jihokorejský výrobce hodlá umožnit konzumaci jakéhokoliv multimediálního obsahu i přímo na čerstvém vzduchu. Hned na úvod si řekneme, jak to vlastně bude možné.

Samsung Terrace

Výrobce zmiňuje, že konstrukce je samozřejmě sama o sobě odolná. Dostalo se též na stupeň krytí IP55, což v praxi znamená, že televizi nevadí voda a prach. V případě vody jde o běžnou vzdušnou vlhkost, případně krátký déšť. Navzdory odolnějšímu provedení je tloušťka televize necelých 6 cm. V případě instalace Samsung zaručuje možnost zavěšení takřka do jakéhokoliv prostoru na zahradě/terase.

Novinka nabízí pro Samsung typický QLED panel ve třech velikostech. Zájemci budou moci vybírat z 55, 65 a 75palcové varianty. U té nejvyšší se úhlopříčka vyhoupne na 190 centimetrů, což již zaručí opravdu velmi luxusní sledování i pro větší počet osob. Možná vás napadlo, jak to bude s kvalitou samotného obrazu venku. Výrobce informuje, že Terrace nabízí svítivost 2 000 nitů, což by mělo zaručit kvalitní a jasný obraz i za slunného dne. Samozřejmostí je 4K rozlišení a chytré funkce pramenící z Tizenu.

Samsung Terrace

Samsung Terrace se v tuto chvíli nabízí na trzích v USA a Kanadě. Dostupnost se v průběhu letošního roku rozšíří do Austrálie, sousedního Německa a na Nový Zéland. V případě České republiky o prodeji ještě rozhodnuto nebylo.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze