Sony představuje špičkové televize Bravia vhodné pro hraní na PlayStationu 5

Sony představuje špičkové televize Bravia vhodné pro hraní na PlayStationu 5
Fotografie: sony.com
  • Mezi doporučenými modely najdeme Sony XH90 nebo Sony ZH8
  • Označení „Ready for PlayStation 5“ má spotřebitelům usnadnit výběr optimálního televizoru

Společnost Sony dnes představila produktovou řadu svých současných televizorů Bravia, které se honosí označením „Ready for PlayStation 5“. Cílem tohoto označení je spotřebitelům usnadnit výběr optimálního televizoru, aby se mohli připravit na dlouho očekávané uvedení herní konzole PlayStation 5 na trh, k němuž má dojít na konci letošního roku.

Mezi první televizory, které se označením „Ready for PlayStation 5“ pyšní, patří 4K HDR Full Array LED televizor XH90 a model 8K HDR Full Array LED ZH8. Model XH90 reprodukuje obraz her v kvalitě dosahující až 4K se snímkovou frekvencí 120 FPS a s velmi krátkou prodlevou (input lag) 7,2 ms. Televizor ZH8 je schopen reprodukovat obraz v neuvěřitelně detailním rozlišení 8K, ale zároveň umožňuje hrát hry ve 4K se superplynulou rychlostí 120 FPS. Oba televizory zajistí v kombinaci s herní konzolí PS5 extrémně plynulý herní zážitek.

Televizory nesoucí označení „Ready for PlayStation 5“ se dále mohou pochlubit režimem Bravia Game Mode, který uživatelům automaticky umožňuje hrát hry na konzoli PS5 s nízkou latencí. Díky uvedenému režimu mohou uživatelé zapnout bezdrátovým ovladačem DualSense najednou televizor i PS5 a mohou také bez problému ovládat PS5 pouze pomocí dálkového ovládání televizoru.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze