Sony zrevitalizovalo svoji prodejnu na Karlově náměstí. Provede vás celým portfoliem

Sony zrevitalizovalo svoji prodejnu na Karlově náměstí. Provede vás celým portfoliem
  • Sony v pátek 21. září slavnostně otevřelo revitalizovaný showroom na Karlově náměstí v Praze
  • Kromě nejnovějších televizorů a smartphonů tu narazíte například i na moderní gramofony

Společnosti ELVIA-PRO a Sony pro své zákazníky otevřeli prodejnu Sony Center ve zcela novém lesku. Prodejna na Karlově náměstí již funguje dlouhá léta, nyní se však dočkala zásadní revitalizace. Designová prodejna nabídne produkty od Sony napříč celým portfoliem. Prohlédnout a vyzkoušet si můžete prémiové televizory (včetně nejnovějšího modelu AF9 z edice Master Series), digitální fotoaparáty, sluchátka, chytré telefony Xperia a nechybí ani PlayStation. V prodejně se mohli tuzemští zákazníci poprvé detailně seznámit s novou Xperií XZ3, kterou Sony představilo v rámci veletrhu IFA.

Sony Center, které provozuje společnost ELVIA-Pro, se nachází na tradičním místě v samém centru Prahy na Karlově náměstí. Prodejna nabídne výměru 97 metrů čtverečních, návštěvníkům je zde k dispozici i školený personál.

Alexandra Kurzová, Marketing Manager Sony pro Českou a Slovenskou republiku, uvádí: „Na zrekonstruovanou prodejnu Sony Center jsme opravdu pyšní. Věříme, že společně vytvoříme nové kontaktní místo, kde se nám podaří oslovit stávající i budoucí zákazníky značky Sony. Naším cílem je ukázat jedinečnost a komplexnost řešení Sony produktů a jejich vzájemnou kompatibilitu“.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze