Spider-Man přijde do kin již za pár dnů. Tím jeho příběh ale rozhodně nekončí

Spider-Man přijde do kin již za pár dnů. Tím jeho příběh ale rozhodně nekončí
Fotografie: unsplash.com
  • Producentka Amy Pascal uvedla, že uvažuje o další trilogii se Spider-Manem
  • Marvel a Sony spolu budou nadále spolupracovat
  • Spider-Man: Bez domova bude mít premiéru již 16. prosince 2021

Premiéra třetího dílu Spider-Mana se nezadržitelně blíží. Jak už víme, Spider-Man a Doctor Strange otevřou kvůli špatnému kouzlu bránu do multiverza a ve filmu se to bude hemžit starými známými záporáky, jako je Doctor Octopus, Green Goblin nebo Electro. Spider-Man: Bez domova se nejspíš stane nejúspěšnějším filmem roku a nejnavštěvovanějším snímkem letošních Vánoc. Fanoušci si ale již teď lámou hlavu nad tím, co bude s Peterem Parkerem po uzavření trilogie filmů. Producentka Amy Pascal nyní potvrdila, že příběh Spider-Mana jen tak neskončí.


„Toto není poslední film, který natočíme. Připravujeme natáčení dalšího Spider-Mana s Tomem Hollandem. Uvažujeme o další trilogii filmů. Toto rozhodně není poslední z našich MCU filmů. Marvel a Sony spolu budou i nadále pokračovat jako partneři,“ řekla producentka v rozhovoru pro fandago.com.

Producentka v rozhovoru také prozradila, že nás v kině při sledování třetího pokračování čeká nejedno překvapení. Podle csfd.cz bude Spider-Man: Bez domova uveden v kinech již 16. prosince 2021. Vstupenky na premiéru mizí rychlostí blesku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze