TCL NXTWEAR S jsou brýle, které nahradí kino. Pohodlněji než předchůdce

aktualizováno o video z místa
TCL NXTWEAR S jsou brýle, které nahradí kino. Pohodlněji než předchůdce
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • Brýle se zaměřují na lepší uživatelský zážitek
  • Mají přepracované ovládání
  • Nabídnou kvalitnější obraz a zvuk
  • Jsou pohodlnější na nošení

Firma TCL už loni přišla s brýlemi NXTWEAR G, jejich hlavní předností je, že vám dokážou nahradit velkou obrazovku všude tam, kde si je nasadíte. Hmotnost tohoto modelu se snažil vyřešit následník NXTWEAR AIR a stejný přínos, tedy vylepšené pohodlí, má aktuální model NXTWEAR S. Ty jsou jsou pohodlnější a snáze ovladatelné než loňský model. Brýle jsou vybaveny dvěma micro OLED displeji s rozlišením Full HD a slouží k prohlížení obsahu vašeho telefonu, notebooku nebo tabletu, a mohou tak snadno posloužit třeba jako soukromé kino v letadle nebo kancelář v kavárně.

TCL NXTWEAR S jsou brýle, které nahradí kino

Nové prvky zpříjemňují nastavení a ovládání zařízení. Namísto hledání funkcí na vašem smartphonu nebo notebooku stačí nově upravit hlasitost pomocí kolečka na levé stranici. Kolečkem na pravé stranici se zase ovládá jas a přepíná se z režimu 2D do 3D a zpět. Také manipulace s brýlemi je jednodušší díky novému magnetickému konektoru pogo-pin vzadu na pravé stranici, který umožňuje snadné připojení k chytrým zařízením.

TCL NXTWEAR S

Brýle také nabízejí výrazně kvalitnější obraz a zvuk než jejich předchůdce. TCL NXTWEAR S přináší živější a sytější barvy a zároveň mají nižší spotřebu energie. Ve spojení s vylepšenými reproduktory, které zaujmou přesným a čistým zvukem, dosahuje obraz i audio čistoty na úrovni kinematografické kvality. Brýle nemají vlastní baterii, stačí je jen připojit přes USB-C kabel k notebooku tabletu nebo smartphonu. Uživatel tedy brýle může jednoduše využívat se zařízeními, která již vlastní.

TCL NXTWEAR S

Přepracovaný nosník zvyšuje pohodlí při delším nošení. Díky přednastavené funkci vysokofrekvenčního a nízkofrekvenčního zvuku je dlouhodobé nošení příjemnější, což je ideální pro ničím nerušené sledování filmových trháků během dálkových letů.

TCL NXTWEAR S se začnou ve vybraných regionech prodávat od 4. čtvrtletí 2022. Oficiální cena nebyla dosud stanovena, ale jako vodítko může posloužit předchozí generace: NXTWEAR G se začaly prodávat za cenu 15 tisíc korun, nyní jsou v českých obchodech zhruba o dva tisíce levnější.

TCL NXTWEAR S
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze