TCL přináší nové televize řady C. Potěší zvukem Onkyo i zaměřením na hráče

TCL přináší nové televize řady C. Potěší zvukem Onkyo i zaměřením na hráče
Fotografie: TCL
  • V řadě C má TCL moderní modely s Mini LED či QLED obrazovkami
  • Všechny modely řady C jsou vybaveny HDMI 2.1
  • Dostupnější televize řady P mají Google TV

TCL dnes na tiskové konferenci prezentovalo nové přírůstky do řad chytrých televizí. Pro rok 2022 se jedná o modely TCL Mini LED 4K TV C93 a C83, TCL QLED 4K TV C73 a C63.

TCL televize modelový rok 2022

Výrobce pokračuje ve vývoji Mini LED panelů, a to již od roku 2018. Zcela nové Mini LED modely C93 a C83 nyní nabízejí ještě lepší vizuální zážitky díky vysokému a přesnému kontrastu, menší chybovosti, vyššímu jasu i lepší stabilitě obrazu. Modely řady TCL C se chlubí obnovovací frekvencí 144 Hz, což podpoří hry náročnější na vyšší a rychlejší zobrazovací frekvence, aniž by došlo k porušení obrazovky. Dynamická obnovovací frekvence přizpůsobí přehrávání obsahu a poskytne plynulejší a bezproblémové hraní her. Hráči ocení rovněž technologie HDMI 2.1 a ALLM, které poskytnou hráčům zážitek z hraní her při nízké prodlevě systému a umožní nejlepší automatické nastavení obrazu. Obraz si budete moci nově vychutnávat také na 75" úhlopříčkách a v případě modelu C73 i na 85" a 98".

Řada C se nezaměřuje pouze na kvalitní obraz, ale důraz klade i na zvuk, kdy se chlubí technologiemi Onkyo a Dolby Atmos. TCL C93 má zvukový systém Onkyo 2.1.2 s integrovanými, dopředu vyzařujícími reproduktory, dedikovaný basový reproduktor a dva vertikální, vzhůru vyzařující reproduktory pro vertikální zvuk Atmos. Modely TCL C83 přinášejí pohlcující řešení ONKYO 2.1 s integrovanými stereo reproduktory. Tato řada má také dedikovaný basový reproduktor umístěný na zadní straně televize.

TCL C83

Všechny novinky řady C TCL vybavilo nejnovějším operačním systémem Google TV. TCL dále doplňuje své portfolio televizí o nové cenově dostupnější modely řady TCL P s rozlišením 4K HDR. Jsou to modely TCL P73 a TCL P63, přičemž i tyto dva kousky jsou vybaveny systémem Google TV.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze