Televize a žádné kabely? LG to dokázalo s modelem Signature OLED M

Včetně videa z CES 2023
Televize a žádné kabely? LG to dokázalo s modelem Signature OLED M
Fotografie: Martin Pultzner, fzone.cz
  • Spojení se světem zajišťuje speciální box, který je s TV spojen bezdrátově
  • Televize má téměř 100" úhlopříčku a minimální rámečky

V segmentu chytrých televizí s OLED panelem je dominantním hráčem na trhu jihokorejské LG, které se je snaží každoročně posouvat o krok dále. Letos se jihokorejský výrobce vytasil s bezdrátovou televizí, kterou nejen představil, ale rovnou prezentoval na lasvegaském výstavišti, což jsme si samozřejmě nemohli nechat ujít.

Na poměrně velkém prostoru byl vystaven právě model Signature OLED M, který je opravdovým obrem, neboť úhlopříčka OLED panelu činí 97". Velikostně se tak jedná o nadstandardně velkou televizi, která najde uplatnění i v rozlehlých prostorech. Na první pohled skutečně nespatříte vůbec žádné kabely, až si možná budete říkat, odkud televize čerpá nezbytnou elektrickou energii. Tento jediný nutný kabel samozřejmě chybět nemůže. Vede však přímo z televize skrze stojan a za televizí mizí v rámci výstavní plochy pod podlahu. Vedení přívodu elektrické energie je každopádně řešeno chytře a maximálně nenápadně.

LG Signature OLED M

Pakliže jste minuli náš první článek o modelu Signature OLED M, vězte, že veškeré periferie se připojují skrze speciální box. Ten má na sobě klasickou sestavu konektorů a audio/video posílá výhradně bezdrátově do televize. Snadno tak připojíte cokoliv skrze HDMI či USB. Výhodou je, že box můžete umístit prakticky kdekoliv po místnosti, šikovně jej schovat a zcela eliminovat mnohdy otravná kabelová vedení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze