Homedics BDY-350 Blossom Body
test

Homedics BDY-350 Blossom Body

Moderní tělová houba na mytí a masáž

V posledních měsících jsme pro vás testovali několik čistících přístrojů na obličej. Nás ale začalo zajímat, zda se výrobci kromě obličeje zaměřují i na ostatní části těla. A představte si, že ano. Jedním takovým přístrojem je kartáček na čištění těla Homedics BDY-350 Blossom Body.

Homedics BDY-350 Blossom Body je taková moderní houba na umývání těla. Nejenže se postará o perfektně čistou pokožku, ale zároveň si můžete užívat i masáž těla. To vše slibuje výrobce. Je tomu opravdu tak? To se dozvíte v naší recenzi.

Za zapůjčení přístroje na čištění těla Homedics BDY-350 Blossom Body děkujeme společnosti ElectroWorld, provozující internetový obchod ElectroWorld.cz, kde si jej můžete i zakoupit.

Technické parametry Homedics BDY-350 Blossom Body

Rozměry 13 × 5 × 11 cm
Hmotnost 280 g
Doba nabíjení 2 hodiny
Provozní doba 8 hodin
Typy pleti všechny
Vodotěsný ano
Peeling ne
Lifting ne
Barva modrá
Cena 1 199 Kč

Obsah balení: na první pohled

V malé průhledné krabičce najdete vše potřebné. Už před otevřením můžete díky průhlednému plastu vidět samotný přístroj na čištění těla Homedics BDY-350 Blossom Body. Když krabičku otevřete, uvidíte, že je rozdělená na dvě části. V jedné je přístroj, v druhé malá krabička, v níž je schovaný nabíjecí USB kabel a manuál v mnoha jazycích.

Líbilo se nám
  • malé balení
Nelíbilo se nám
  • absence adaptéru

Konstrukční zpracování: moderní tělová houba

Homedics BDY-350 Blossom Body na první pohled vypadá jako menší tělová houba na mytí. Díky rozměrům přístroje 13 × 5 × 11 cm a hmotnosti 280 g je praktický i na cestování. Kartáček je potažen měkkým silikonovým povrchem, díky kterému se skvěle drží v ruce.

Na přední straně kartáčku najdeme několik zapuštěných tlačítek. Přesně uprostřed je tlačítko pro zapnutí/vypnutí a přepínání mezi režimy. Na pravé a levé straně se pak nachází tlačítka plus a mínus sloužící ke zvyšování a snižování intenzity vibrací. Tlačítka jde velmi dobře mačkat. Dále si pak můžeme všimnout ve spodní části přední strany vyraženého loga značky Homedics. Na spodní straně je vstup pro nabíjecí kabel.

Zadní strana kartáčku je potažená voštinovou texturou z měkkého hypoalergenního silikonu, který se stará o kvalitní péči o vaši pokožku.

Líbilo se nám
  • tělo potažené měkkým silikonem
  • rozměry a hmotnost
  • tlačítka jdou dobře mačkat

Funkce a použití: masáž a čištění v jednom

Homedics BDY-350 Blossom Body díky svému povrchu zajistí hluboké, ale jemné vyčištění vaší pokožky. Odstraňuje odumřelé buňky, nečistotu a mastnotu. Navíc uvolňuje ucpané póry. Díky vyšší vibracím působí také dobře na problematické partie, jako jsou stehna a boky.

Homedics BDY-350 Blossom Body

Kartáček nabízí hloubkové čištění a jemnou masáž, stačí si vybrat. Po zapnutí je automaticky nastavený režim čištění, při kterém můžete zvyšovat/snižovat intenzitu vibrací. Můžete si vybrat z 8 úrovní od jemné po intenzivní. Já jsem na problematičtější partie volila intenzivnější vibrace, protože to bylo pocitově velmi příjemné. V tomto režimu si můžete umýt prakticky celé tělo. Povrch kartáčku je tomu uzpůsoben. Byl navržen tak, aby zadržel vodu jako houba. Tím je zaručeno účinné čištění. Nemusíte se bát ani použít vaše oblíbené mýdlo nebo gel, který můžete nanést přímo na kartáček.

Přístroj díky svému povrchu zajistí hloubkové, ale jemné vyčištění pokožky.

Druhou možností je jemná masáž, při které se intenzita vibrací sama střídá. Stačí si přístrojem jen jezdit po těle a užívat si příjemnou masáž. Masáž zapnete opětovným zmáčknutím tlačítka pro zapnutí/vypnutí. Při dalším jeho zmáčknutí přístroj vypnete.

Voděodolnost IPX7 nesmí chybět. Trochu nás překvapila délka nabíjení, která se dotkla dvou hodin, ale na druhou stranu kartáček pak vydrží nabitý až 8 hodin. To znamená, že se můžete umývat bez nabití až 14 dnů. Pokud si tedy nebudete dopřávat každodenní hodinovou masáž těla.

Líbilo se nám
  • hloubkové čištění
  • jemná masáž
  • 8 úrovní intenzity vibrací
  • jednoduché ovládání
  • voděodolnost IPX7
  • dlouhá výdrž baterie

Zhodnocení: příjemná přidaná hodnota

Homedics BDY-350 Blossom Body mě velmi mile překvapil. Ze začátku jsem si nedokázala představit, že bych každý den při sprchování takový přístroj chtěla používat. A že by snad dokázal nahradit klasickou tělovou houbu. Ale hned po prvním použití jsem změnila názor. Příjemné vibrace během mytí byly velmi příjemné a při utírání byla vidět odstraněná odumřela kůže.

Homedics BDY-350 Blossom Body

A to nesmím zapomenout ani na příjemnou masáž. Do nedávna jsem ani netušila, že kromě čistících kartáčků na obličej existuje i něco takového na celé tělo. Teď ráda zaplatím 1 199 korun, abych si mohla takové příjemné umývání dopřávat každý den.

Foto: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz

Klady
  • dlouhá výdrž baterie
  • voděodolnost IPX7
  • 8 úrovní intenzity vibrací
  • jemná masáž
  • hloubkové čištění
  • rozměry a hmotnost
  • tělo potažené měkkým silikonem
Zápory
  • absence adaptéru
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze