Rio Ultrasonic Facial
test

Rio Ultrasonic Facial

Když na kosmetiku není čas

Dámy, slyšeli jste někdy o ultrazvukové špachtli? S touto technologií totiž pracuje mnoho kosmetiček. Pravda je ale taková, že si obdobný servis můžeme dopřát i doma v pyžamu. Proto jsme pro vás v redakci otestovali zařízení, které slibuje jednoduché a efektivní vyčištění, zjemnění a vyhlazení pleti. Splnila špachtle Rio Ultrasonic Facial naše očekávání? To se dozvíte v dnešní recenzi.

Krásná pleť téměř bez námahy? To je sen každé ženy. Kosmetická ultrazvuková špachtle Rio Ultrasonic Facial se jednoduše ovládá, je cenově dostupná a výsledky jsou znát hned po prvním použití. Nabízí dvě kosmetické procedury s nastavitelnou intenzitou a zastane práci vaší kosmetičky.

Rio Ultrasonic Facial
Za zapůjčení ultrazvukové špachtle Rio Ultrasonic Facial děkujeme společnosti Electro World, provozující internetový obchod ElectroWorld.cz, kde si špachtli můžete i zakoupit.

Technické parametry špachtle Rio Ultrasonic Facial

Rozměry 21,3 × 8,7 × 14,2 cm
Hmotnost 99 g
Peeling ano
Lifting ano
Typy pleti všechny
Technologie radiofrekvenční
Typ napájení síťové i akumulátorové
Cena cca 3 999 Kč

Obsah balení: vše potřebné

V prodejním balení najdeme vše potřebné k domácí kosmetické proceduře. Skladná papírová krabice obsahuje ultrazvukovou špachtli, silikonový kryt, podstavec, nabíjecí kabel a papírové manuály.

Rio Ultrasonic Facial
Líbilo se nám
  • kompletní balení

Konstrukční zpracování: obyčejný, ale pevný plast

Špachtle Rio Ultrasonic Facial o rozměrech 21,3 × 8,7 × 14,2 cm je z pevného plastu. Je skladná, lehká a díky zúžené prostřední části hezky padne do ruky, což v tomto případě považuji za velkou výhodu, která zjednodušuje používání. Díky její nízké hmotnosti a rozměrům se snadno vejde do kosmetické taštičky, takže se z ní stane ideální parťák na cesty nebo pohodovou dovolenou.

Kosmetická špachtle padne hezky do ruky.

Nutno podotknout, že design není ničím výjimečný. Rozhodně se nejedná o luxusně vypadající přístroj, kterým byste se chlubili na sociálních sítích. Obyčejná konstrukce v „mintové“ barvě má na přední straně plastová tlačítka, která se po aktivaci rozsvítí modře. Takové zpracování je však výhodné a odolné, protože kosmetické procedury se většinou provádí v koupelně, která je plná vlhkosti, a to zvlášť po teplé sprše. Tu vřele doporučuji, protože vám hezky otevře všechny póry a je nejvhodnější přípravou před hloubkovým čištěním.

Líbilo se nám
  • pevná konstrukce
  • odolný materiál
Nelíbilo se nám
  • obyčejný design

Funkce a použití: hloubkové čištění i sonoforéza

S ultrazvukovou špachtlí si můžete dopřát dva druhy péče. O hloubkové čištění se postará ultrazvukový peeling, který z pleti odstraní odumřelé kožní buňky, nečistoty a maz. Díky němu budete mít okamžitě hladší a jemnější pleť. Tento typ ošetření je vhodný zařadit jen 1× nebo 2× týdně. Mějte na paměti, že při neopatrném zacházení můžete pokožce častou exfoliací uškodit.

Rio Ultrasonic Facia má i program vysokofrekvenční sonoforézy, který se postará o hloubkové zapracování výživných látek, tedy krémů, olejů a sér, do pleti. Tato technologie zvyšuje účinnost aktivních látek obsažených v hydratačních krémech, sérech a přípravcích proti stárnutí pleti. Vaše pokožka bude po proceduře jasnější a pružnější.

Rio Ultrasonic Facial

Kromě dvou kosmetických procedur si můžete zvolit také intenzitu impulzů. Po zapnutí přístroje je automaticky vybrán program s nízkou intenzitou, který je pro začátek nejvhodnější. Pro volbu vysoké intenzity impulzů je potřeba dvakrát stisknout tlačítko volby programu.

V papírovém manuálu najdete návod na efektivní použití špachtle s přesnými postupy. Vše je přehledně vysvětlené a jednoduché na pochopení. Po první proceduře to budete mít okamžitě v malíku.

Můžete si vybrat z nízké a vysoké intenzity impulzů.

Zvuk špachtle připomíná holící strojek nebo elektrický zubní kartáček. Před prvním použitím jsem přemýšlela nad tím, zda bude procedura nepříjemná, ale špachtle mě hned vyvedla z omylu. Na hloubkové čištění je třeba mít mokrou tvář, poté stačí mokrým kouskem vaty pohybovat před čepelí ve stejném směru. Myslete také na to, že přístroj musí být natočen tak, aby ovládací panel směřoval od vašeho obličeje. Při použití sonoforézy je naopak třeba držet přístroj tak, aby se čepel dotýkala plochou částí vaší kůže. Přesný směr, který povede k efektivnímu čištění nebo správnému vstřebávání krémů, je prozrazen v papírovém manuálu. Přístroj se nabíjí USB kabelem a nabíjení může trvat až 8 hodin.

Líbilo se nám
  • volba intenzity impulzů
  • dvě kosmetické procedury
  • jednoduché ovládání
Nelíbilo se nám
  • dlouhé nabíjení

Zhodnocení: šetří čas i peníze

Nezáleží na tom, jestli máte problematickou pleť, nebo ne. Kosmetická ultrazvuková špachtle Rio Ultrasonic skvěle doplní vaši skincare rutinu. Šetří také spoustu času i peněz, protože počáteční investice vás vyjde lépe než pravidelné měsíční návštěvy kosmetičky. Má pleť je po testování čistší, jemnější, více vypnutá a příjemnější na dotek. Špachtle splnila má očekávání a mohu ji jen doporučit.

Rio Ultrasonic Facial
Za zapůjčení ultrazvukové špachtle Rio Ultrasonic Facial děkujeme společnosti Electro World, provozující internetový obchod ElectroWorld.cz, kde si špachtli můžete i zakoupit.

Foto: Dimitra Papadopoulu, fZone.cz

Klady
  • jednoduché ovládání
  • pevná, ale lehká konstrukce
  • 2 intenzity impulsů
  • hloubkové čištění i program sonoforézy
Zápory
  • dlouhé nabíjení
  • obyčejný design
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze