Snímky The Marvels a Ant-Man and the Wasp si vyměnily data premiér

Snímky The Marvels a Ant-Man and the Wasp si vyměnily data premiér
Fotografie: Marvel
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania bude v kinech 17. února 2023
  • The Marvels o pět měsíců později, konkrétně 28. července 2023
  • V letošním roce se můžete těšit ještě na 3 marvelovky

Třetí díl snímku Ant-Man měl být původně uveden v kinech 28. července 2023. Podle gadgets360.com vyjde dříve – 17. února 2023. Místo toho vyjde pokračování Captain Marvel s názvem The Marvels 28. července 2023. Důvodem této změny nejsou žádné potíže spojené s natáčením. Tvůrci uvedli, že film Ant-Man and the Wasp: Quantumania je jen dál v tvůrčím procesu.

Tato výměna pravděpodobně udivila všechny skalní fanoušky Marvel Cinematic Universe, protože to vypadá, že velkofilmy od Marvelu plánované na příští rok nemusí být úzce spojeny jako předchozí snímky MCU. Moc podrobností o The Marvels zatím nevíme. Snad jen to, že Carol Danvers/Captain Marvel v podání Brie Larson spojí síly se svojí největší fanynkou Kamalou Khan/Ms. Marvel, kterou hraje Iman Vellani. Ještě před premiérou bude divákům více představena ve vlastním seriálu, který bude ke zhlédnutí od 8. června 2022 na Disney+. V hlavních rolích snímku Ant-Man and the Wasp: Quantumania opět uvidíme již známou dvojici, Scotta Langa (Paul Rudd) a Hope van Dyne (Evangeline Lilly).


Ale ještě před tím, než přijdou do kin tyto dva snímky, nám Marvel nabídne letos Doctora Strange, který má premiéru už za pár dnů, konkrétně 6. května 2022. Poté přijde do kin 8. července 2022 Thor a na podzim se můžeme těšit na velmi očekávaného Black Panthera, přesně 11. listopadu 2022. A nesmíme zapomenout ani na Strážce Galaxie, kteří mají plánovanou premiéru na 5. května 2023.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze