V ČR odstartovala streamovací služba SkyShowtime. Můžete ji mít za 89 Kč

7
V ČR odstartovala streamovací služba SkyShowtime. Můžete ji mít za 89 Kč
Fotografie: Petr Vojtěch, fzone.cz
  • Standardní cena je 179 Kč měsíčně
  • 50% sleva je platná pro všechny až do 11. dubna
  • K dispozici jsou aplikace, i pro televize Samsung

Trh se streamovacími platformami se zahušťuje. Ke známému trojlístku Netflix, HBO Max a Disney+, ke kterému můžeme připočíst ještě Prime Video, domácí Voyo či Prima+, dnes přibyla služba SkyShowtime. Ta je od dnešního rána dostupná i pro české uživatele, a to s velmi přehlednou cenovou politikou. Nabízí se totiž pouze jeden tarif za 179 Kč měsíčně, přičemž sledovat můžete obsah až na 3 zařízeních současně.

SkyShowtime

Cena je v základu nižší, než kolik si účtuje Netflix, HBO Max, Disney+ nebo Voyo. Kaňkou na kráse je to, že platíme výrazně více než většina Evropanů. Sousední Poláky vyjde měsíční předplatné v přepočtu jen na 126 Kč, Slováky na 142 Kč a Maďary na 122 Kč. Ještě méně pak zaplatí rumunští zájemci, v přepočtu necelou sto korunu. Situaci pro českého zákazníka zachraňuje počáteční 50% sleva, díky které můžete službu využívat za 89 Kč měsíčně. Co proto musíte udělat? Nutná je registrace a začátek využívání do 11. dubna. Následně budete mít službu vždy s 50% slevou do doby, než ji přestanete platit. V praxi to znamená, že i kdyby v letech budoucích došlo ke zdražení, vy budete mít stále nárok na zmíněnou slevu.

Společnost prozatím potvrdila aplikace pro Android, iOS, Apple TV, Android/Google TV, LG TV (webOS) a dnes přibyla také podpora chytrých televizí Samsung s operačním systémem Tizen. Podmínkou je rok výroby 2017 a mladší. Do budoucna by měly přibýt například i aplikace pro herní konzole Xbox a Playstation.

Pakliže si službu pořídíte, získáte přístup k produkci od Universal Pictures a Paramount Pictures, obsahu pro děti a rodinu a výběru ikonických titulů z knihoven a boxů od Nickelodeon, DreamWorks Animation., Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios a Peacock. Jmenovitě se můžete těšit na tituly jako Čelisti, Kmotr, Forrest Gump, Top Gun: Maverick, Jurský Svět, sérii Pátek třináctého nebo seriály Kancl, Dr. House a novinku Tulsa King se Sylvestrem Stalonem v hlavní roli.

V nabídce se objeví i některé tituly, které byly původně připravené pro HBO, jde například o loňskou minisérii Spolu a hladoví. Lákadlem má být i zbrusu nová minisérie Vítěz od českého režiséra Jana Hřebejka. Dobrou zprávou je, že SkyShowtime myslí na české diváky a mnoho titulů by mělo mít české titulky i dabing. V jeho případě však ne vždy půjde o vám známou verzi. Společnost u některých titulů sáhla po vytvoření nového českého dabingu, což se týká například hororové série Pátek třináctého.

Diskuze ke článku
Petr Vejvoda
Petr Vejvoda
Super, dnes jsem se registroval a konečně můžu v klidu sjet Yellowstone, Tulsu, Halo a další.
Franta Kulisek
Franta Kulisek
Lol, jak ctu ten clanek, tak mi to skoro prijde, ze autor to povazuje za dobrou zpravu:o))) To je krystalicka hloupost nebo neznalost?? Na modelu, ze si jednotlive studia budou delat vlastni streamovaci sluzby, za kterou se bude platit mesicni poplatek, je zvracena a spatna snad z uplne vsech uhlu pohlednu ne???
Josef Tuma
Josef Tuma
Nabídka filmů je celkem slušná, ale samotná aplikace kterou sem naistaloval do O2TV settopboxu má zjevně nějaké mouchy, konkrétně filmy se sekají. Nekdy více někdy méně ale sekají. Už jsem postupně vystřídal Netflix i HBO MAX a u těch se mi to nikdy nestalo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze