ViewSonic představil myViewBoard, který obohacuje zážitek z používání tabule

ViewSonic představil myViewBoard, který obohacuje zážitek z používání tabule
  • Používá řešení Intel Unite
  • Nabízí nové nástroje pro spolupráci a efektivní prezentaci

ViewSonic Corp. oznámil spuštění svého pluginu myViewBoard pro řešení Intel Unite, které nabízí řešení spolupráce pro moderní pracoviště a učebny. Prostřednictvím tohoto pluginu budou nyní moci uživatelé řešení Intel Unite využívat více možností sofistikovaných tabulí myViewBoard a zlepšit své prezentace i vzájemnou spolupráci. Aplikace whiteboarding myViewBoard je nyní snadno přístupná prostřednictvím spouštěče aplikací řešení Intel Unite.

Ekosystém myViewBoard od počátku fungoval na technologicko-agnostické filosofii, která klade potřeby uživatelů na první místo, ať už jde o dostupnost, použitelnost či efektivitu,“ řekl Craig Scott, CTO společnosti ViewSonic a prezident společnosti ViewSonic EME. / ANZ. „Jsme rádi, že jsme mohli spolupracovat se společností Intel na vývoji pluginu myViewBoard. Tento plugin jen potvrzuje naše odhodlání a snahu vytvářet hodnoty pro koncové využití na základě inovací vzešlých z partnerské spolupráce. MyViewBoard byl vytvořen tak, aby pracoval společně s řešeními předních světových dodavatelů, jako je Intel Unite – ať už v práci nebo ve třídě – a aby spolupráce a sdílení byly dynamičtější a bezproblémové napříč různými platformami.

ViewSonic

Řešení Intel Unite je otevřená a rozšiřitelná platforma, která oboru IT a koncovým uživatelům umožňuje přidávat a využívat jejich oblíbené nástroje pro produktivitu a spolupráci,“ řekl Jason Goecke, viceprezident Intelu a generální ředitel Intel Unite. „Nejnovější tabule ViewSonic s aktualizovanými funkcemi myViewboard poskytují nové nástroje pro spolupráci, které jsou vítaným přírůstkem do našeho rostoucího ekosystému kompatibilních periferií a softwarových nástrojů Unite.

Řešení Intel Unite je rychlý, jednoduchý a cenově efektivní způsob, jak zajistit bezpečnější a vysoce kvalitní spolupráci s pokročilou možností správy. Ať už používáte možnost on-premise nebo cloud, toto řešení pracuje se stávajícími technologiemi a nabízí řízené sdílení obsahu. Ekosystém myViewBoard je platforma pro spolupráci, která svým uživatelům nabízí snadný přístup k jimi preferovaným nástrojům produktivity, prezentacím a dokumentům na jednom místě. Bonusem je, že mají zabezpečenou tabuli na dosah ruky. Plugin je k dispozici ke stažení na stránce s pluginy Intel Unite a webových stránkách ViewSonic.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze