Xiaomi představilo elegantní osobní váhu, kterou propojíte se smartphonem

Xiaomi představilo elegantní osobní váhu, kterou propojíte se smartphonem
  • Chytrá váha Mi Body Composition Scale nabídne elegantní vzhled či protiskluzovou plochu
  • Napájí ji čtveřice mikrotužkových baterií
  • Po propojení s aplikací Mi Fit můžete vše sledovat na displeji svého telefonu

Na první pohled vypadá nová osobní váha od Xiaomi vcelku obyčejně. Tenký profil doplňuje tvrzené sklo a protiskluzový povrch pro případ mokrých nohou. Váha je vybavena velkým LED displejem, který se automaticky rozsvítí, jakmile na váhu vstoupíte. Jas displeje se posléze opět automaticky nastaví dle okolních světelných podmínek.

Xiaomi Mi Body Composition Scale

Hlavní výhoda bude tkvět v možnosti párování s aplikací Mi Fit, která je dostupná pro Android a iOS. Následně už můžete prostřednictvím váhy sbírat spoustu cenných informací. Kromě údaji o hmotnosti vám váha poskytne informace o vašem tělesném tuku, svalové hmotě či procentuálně vyjádří objem vody ve vašem těle. Na váze lze vytvořit až 16 různých profilů a může ji tudíž využívat i skutečně početná rodina.

Napájení probíhá pomocí čtyř mikrotužkových (AAA) baterií a výrobce slibuje až 8měsíční výdrž. Konektivita s vaším telefonem pak probíhá prostřednictvím Bluetooth 4.0. Osobní váha Xiaomi Mi Body Composition Scale se prodává on-line za přibližně 30 dolarů, což je v přepočtu necelých tisíc korun i s daní.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o., provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.

Zdroj: mi.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze